یادداشت زهرا سادات رضایی
1404/2/7
غارتگر از اون دست کتابهایی بود که بهش میگن شسته و رفته. هم قلم خانم زارع قوی بود هم اطلاعات کافی داشتند از تورات و هلوکاست و ارتباط سیاسی صهیونیستی هالیوود، تا داستان رو خوب پیش ببرند. اوایل خوندنش کمی کند پیش رفتم اما آخرها اونقدر جذاب شد برام که تا نخوندم نتونستم کنارش بگذارم. خداقوت به نویسنده.🤌🏻🧁 برشی از کتاب: _دفعهی قبل پرسیدی که تورات حقیقت است یا قرآن؟ من هر دو را خواندهام. هرچه در قرآن دربارهی موسی و بنی اسرائیل بخوانی، حقیقتی تحریف نشده است. اگر میخواهی یهود را درست بشناسی به تورات اکتفا نکن. حقیقت یهود در قرآن نوشته شده است. سموئیل اولین باری بود که چنین اعترافی را از یک عالم دینی میشنید. چنان در جای خود میخکوب مانده بودکه پیرمرد بی هیچ مکثی به گفتن ادامه داد. _در قرآن میتوانی موسی را و یهوه را به روشنی روز بشناسی! شنیدهام که ماههاست داری روی فیلمنامهای دربارهی منجی آخرالزمان کار میکنی. در پی هرچه هستی، چه میخواهی سیاست صهیون را در هالیوود دنبال کنی و چه قصد داری که حقیقت را به دنیا نشان دهی، برای آنکه کارت بینقص باشد، قرآن را کنار تورات بخوان. هرجا به دوگانگی رسیدی، یقیین کن که تحریفی در تورات را کشف کردهای. _غارتگر| صفحهی ۵۶_۵۷