یادداشت Nafiseh

Nafiseh

Nafiseh

دیروز

شاید به خاطر این خیلی مشهور شده بود که خیلی ها با داستانش تونستن ارتباط برقرار کنن.  اما به نظرم واقعا اونقدری که تبلیغ شده بود ارزش نداشت. نتونستم زیاد باهاش ارتباط برقرار کنم. به شخصه اگر برگردم عقب دیگه پولم رو برای این کتاب هدر نمیدم و از تصمیمم پشیمونم.
داستان به نظرم خیلی آبکی و قابل حدس بود و نظراتی که راجع بهش پخش شده به نظرم تا حدودی مبالغه آمیزه. ساده و روان نوشته شده که به نظرم میتونه یه امتیاز مثبت براش باشه اما در عین حال روند داستان خیلی حوصله سر بر و یکنواخت و قابل پیش بینیه.
یکی از دلایلی که الکی مشهورش کرده دو تا شخصیت اصلی مرد داستان یعنی اتلس و رایل بودن که باعث شده بودن بین خواننده ها این بحث پیش بیاد که حق با کدومشونه اما در مورد این دو شخصیت هم تا حدود زیادی اغراق آمیز صحبت شده.
یکی از نکات مثبت دیگش صحبت راجع به خشونت علیه زنان بود که خب توجهش به این موضوع میتونه یکی دیگه از دلایل شهرتش باشه.
گذشته ی شخصیت اصلی خیلی روی تصمیمات حال حاضرش تاثیر گذاشته که فکر کنم یکی دیگه از نکات مثبت کتاب بود. این که نباید احساسی و بر اساس اتفاقات گذشته تصمیم گرفت. اما یه همچین درونمایه ای نباید با یه محتوای این شکلی ارائه داده می‌شد . از نظر من داستان هنوز خام بود و جای فکر کردن بیشتر روش وجود داشت که بتونه بهتر مطلب رو توی ذهن خواننده هم بنشونه.
در کل من این کتاب رو به هیچکس پیشنهاد نمیدم،  عاشقانه ی ضعیفیه و تا وقتی کتاب های دیگه هست به نظرم اونقدری ارزش نداره و همش هدر دادن وقت و زمانه. به نظرم نویسنده مفاهیم خاصی که میخواسته انتقال بده رو نتونسته خوب ارائه بده و شاید باید روش بیشتر فکر می‌کرده.
از کالین هوور هم به نظرم کتاب یاد او از این خیلی چیز بهتریه و ارزش خوندن بیشتری داره. برخلاف این کتاب به نظرم ارزش حداقل به بار خونده شدن رو داره.