یادداشت سیده زهرا ارجائی

این کتاب از مجموعه‌ی خودشناسی، شعر است با موضوع چیستی انسان و میل به جاودانگی در انسان.
شعر سروده‌شده، وزن و آهنگ خوبی دارد، حجمش هم زیاد نیست و در مجموع از نظر ساختاری خوب است. اما محتوای آن که پیرامون سوالاتی اساسی از وجود انسان است، برای این گروه سنی مناسب نیست.
در طول کتاب سوالات فلسفی و عمیقی مطرح شده است. سوالاتی که پیرامون چگونگی خلقت انسان است و در نهایت به اثبات معاد می‌رسد. سوالاتی که پرداختن به آن‌ها باید در زمان مناسب و به شکل مناسب باشد. عنوان کتاب و اولین تصویر در شروع شعر نیز همین موضوع را تایید می‌کند. اولین تصویر کتاب، تصویر پسری است که جلوی آینه‌ی قدی‌ای ایستاده و تمام خودش را در آینده می‌بیند اما می‌گوید «من توی آینه جا نمی‌شم».
سن مخاطب این کتاب، همانطور که از سبک کتاب مشخص است، کودکان ۶-۸ ساله است اما این محتوا برای این سن، محتوایی ثقیل است لذا ترجیح بر این است که این کتاب برای این مخاطب استفاده نشود.

این کتاب از جمله کتاب‌های تایید شده در بخش ساماندهی منابع آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش است و روی جلد کتاب هم گروه سنی مخاطب را ۷+ ذکر کرده است. هرچند که ناشر این کتاب را ذیل مجموعه‌ای با عنوان «مجموعه کتاب‌های خودشناسی برای کودکان» به چاپ رسانده است.

تصویرگری کتاب نسبتاً خوب است، از رنگ‌های شاد در تصویرگری استفاده شده‌است. کاغذ به‌ کار رفته در تهیه کتاب، کاغذ گلاسه است و متن شعر با فونت، سایز و رنگ مناسبی چاپ شده که برای دانش‌آموزان مناسب است. اما سبک و سیاق کتاب باعث می‌شود برای سنین بالاتر چندان جذاب و مناسب نباشد.