یادداشت لعیا عرب

عصیانگران
        میخوام اوج هیجانمو با توصیف حالتم بهتون نشون بدم ؛ ساعت ۱ و ۱۰ دقیقه‌ی شب در حالی که امتحانام تازه امروز تموم شده و بهم فرصت کتاب خوندن داده ، این کتابو تموم کردم و الان نمیدونم چی بنویسممممم!
داستان راجع به دو گروه اشوب طلب ها و عصیانگران هست که نوا که عضوی از اشوب طلبان هست تصمیم میگیره عصیانگران رو از داخل نابود کنه..
باآخرین کتابی که از مریسا مایر خونده بودم (مجموعه لونار جلد دوم ، اسکارلت) توقع داستان قوی و پخته نداشتم ولی خب اشتباه میکردم.
شخصیت پردازی و فضاسازی رو خیلی دوست داشتم و نقطه قوت قلم مایر همین شخصیت پردازی و فضاسازی فوق العادشه ؛ به طوری که شما به راحتی با خوندن ۵۰ صفحه اول میتونید یک پیش زمینه ابتدایی از ماجرای کلی کتاب داشته باشید و این پیش زمینه رفته رفته بیشتر و کامل تر میشه تا جایی که میبینید تو داستان کتاب غرق شدید!
یه چیزی که لازمه بگم اینکه به طور کل کتاب های مایر روند نسبتا کندی دارن ؛ نویسنده در کتاب هاش ترجیح میده فضاسازی خواننده رو به حد اعلا برسونه بعد اتفاق ها رو شروع کنه ، دقیقا مثل این کتاب که ۱۵۰ صفحه اول در حال فضاسازی بود.
اما به دلیل فضای کاملا جدید و شخصیت جذاب براتون خیلی حوصله سربر نمیشه.
در بقیه‌ی کتاب هم اتفاقات آرام آرام و با صبوری و هیجان رخ میدادن و منی که خواننده بودم از این ویژگی خیلی لذت بردم و روند خوندنم لذت بخش تر شد!
شیپ نوا و آدرین برای همیشه در قلب من باقی میمونه و کتابمو به خاطر این شیپ افسانه‌ای کلی هایلایتی کردم!
اگر به ژانر علمی تخیلی و هیجان انگیز علاقه دارید و با ویژگی هایی که بالاتر گفتم مشکلی ندارید ، این کتاب رو از دست ندید!
پ.ن۱ : کارکتر هانی خیلی جذابه.
پ.ن۲ : نیاز به جلد ۲ دارم ولی کیف پولم نیازی به جلد ۲ نمیبینه.