یادداشت فاطمه برادران
1404/1/5
پیامبر(ص):از همه قویتر و نیرومندتر آن کس است که اگر از یک چیز خوشش آمد و مجذوب آن شد(آن جوری که من فکر میکنم علاوه بر دوست داشتن منظورشان عشق هم هست) علاقه به آن چیز او را از مدار حق و انسانیت خارج نسازد و به زشتی آلوده نکند... . سحرگاه وقتی این حدیث را خواندم به چنین چیزی رسیدم شاید هم دنبال این حرف بودم که کسی به من بزند. انسان بودن درکنار دین و خدا معنا میدهد(داستانش طولانی است ولی همینقدر بگویم که خدا انسان را خلق کرده است و هیچکس مانند خدا نمیداند انسان بودن چگونه است پس دین را برای ما فرستاد)، زشتی هم درواقع همان انسانیت نداشتن است. علاقه فرد به یک شهر، کتاب یا یک انسان زمانی درست است و اورا از انسانیت دور نمی کند که این علاقه دور از خدا و صلاح خدا نباشدو آن علاقه تو را از خدا دور نکند بلکه به خدا نزدیک تر هم بکند که انسان بهتری شوی. در این دنیای پر هیاهو و شلوغ، داشتن یک علاقهیی که یا کلا تو را از خدا دور نکند و یا بتوانی آن علاقه را به خدا نزدیک کنی سخت است. خدایا برخی کار هایمان یا حتی دوست داشتن هایمان بر اساس علاقه ی درستی نیست خدایا به «لیل و ما وسَقَ»، عشق آنچه که باید را در دلمان بگذار و علاقه هایمان را منتهی به خودت کن.🌱