یادداشت 🩵💫safa

خب، بالاخره یه یادداشت جمع بندی هم از این ۲ جلد اینجا داشته باشیم. اگه ۳ جلد اول رو نخوندین ادامه پست ممکنه یه چیزایی رو اسپویل کنه.✌️🏻

این دو جلد هم نسبتا به هم مرتبطن، از نظر من همون طوری که جلد ۲ پیش‌درآمد جلد سوم بود، جلد ۴ هم پیش‌درآمد جلد ۵ حساب میشد!
و کاراکتر اصلی‌تر توی جلد ۴ و ۵ هم همچنان آلنی عزیزمه. :)

ولی خب کاراکترهای جدید و بعضا دوست داشتنی هم اضافه میشن مثل قلیچ بلغای. :) [چون نسخه صوتی رو گوش کردم برای دیدن املای اسمش سرچ کردم تو گوگل و اسپویل شدم! لعنت. :) ]
یه سری از کاراکتر‌های قدیمی پررنگ تر میشن مثل یاشا، و یه سری‌ها هم کمرنگ‌تر میشن، بعضا محو...

داستان این دو جلد، و تا اونجایی که از جلد ۶ گوش کردم، کاملا به هم پیوسته و دنبال هم هستش! و حقیقتا فاز داستان به نظر من چرخیده!
یعنی توی جلد ۱ و ۲ و ۳ هم ما ژانر کتاب رو میتونستیم اجتماعی، یه مقدار سیاسی و تاریخی طوری بدونیم، ولی در عین حال چاشنی عاشقانه‌های خیلی قشنگی داشتیم، اما جلد ۴ و ۵، انگار کلا قضیه عوض میشه! وایب سیاسی‌طوری کتاب خیلی پررنگه، حزب‌های مختلف، بیانیه‌ها، تشکلات، اقدامات، بازجویی‌ها و ... بخش اصلی داستان رو تشکیل میدن، بخش بیشتری از داستان شهری میشه، پر از تشریح خط فکری‌های مختلف و بحث‌ها، از صحرا، از ترکمن‌ها، از روابط ساده و بی تشکل، از تفنگ‌کشی بدون فکر، از انتقام‌های ساده فاصله می‌گیریم!
و خب با این که این دو جلد هم جذابیت خودش رو داشت، و من گوش میدم به هر حال ادامه‌ش رو هم، به خاطر آلنی بیشتر، که از جلد سه قلب من رو اسیر خودش کرد، همون‌طور که قلب مردم صحرا رو، قلب تهران رو، قلب همه رو. :)
ولی به شخصه احساس سه جلد اول رو بیشتر دوست داشتم، ناب‌تر بودن برای من، و در عین حرص خوردن های فراوان دوست داشتنی تر! خصوصا جلد سه که تا ابد توی قلب من میمونه و تا اینجای کار قشنگ‌ترین بوده برای من. :)

آره خلاصه. همچنان از ادامه دادنش لذت می‌برم و گوش میکنم، اما این که فضای کتاب توی این دو جلد و احتمالا ادامه داستان عوض شده و داستان کتاب خیلی سیاسی‌‌تر و شاید تاریخی‌تر شده مد نظرتون باشه و بدونین! همونطور که گفتم به شخصه فضای ۳ جلد اول (خصوصا جلد سوم) رو یه مقدار بیشتر دوست داشتم ولی هنوز ادامه میدم. =)✌️🏻

آره خلاصه. پرونده‌ی این بخش از کتاب هم بسته شد. :)💘