یادداشت Tida

1403/5/5

شاهزاده سنگدل
        یه کلی نظر منفی دارم ولی کیف داد خوندنش😭😂
با شخصیت اصلی اصلاااا کنار نمیام.
خیلی کلیشه‌ای بنظر می‌رسید تا صفحه دویست
و تازه دویست به بعد دیگه بی‌حوصله نمی‌خوندم و هیجان داشتم.
خواستید بخونیدش بدونید خیلی چیز خفنی نیست ولی داستانش کیف میده و سرگرمی خوبی می‌تونه باشه.
مجیستریوم که نویسندش همین نویسنده است بیشتر دوست داشتم و بنظرم داستانش خیلی خفن تر بود.
اگه میخواید این کتاب رو بخونید حتما به رده بندی سنیش توجه کنید.

1403/5/10

لطفا، پادشاه پریان اصلا نباید از جلد اولش قضاوت بشه، به خصوص که میگید تا دویست خوندید، 🤣😭
ولی اره قبول دارم خداییش این مجموعه بعضی جاها کلیشه ای بود، ولی من از اول تا اخر بخاطر جود و هیجان داستانش خوندم، این تازه از صفحات نود و صد اینای جلد دوم شروع میکنه به جذاب تر شدن، و وای جلد سوم رو که اصلا نگم، خیلی قشنگ بود، پر از هیجان  ، به قدری که بی جنبه بازی در اوردم و همون روزی که کتاب رسید همشو تموم کردم ، در کل مجموعه ی باحالیه پیشنهاد میکنم جدی، 🤏

1403/5/10

خب میتونم  موافقم باشم چون جلد دوم واقعا بهتر بود.
جلد سوم رو هم تازه شروع کردم.
 بنظرم الکی داره سختی می‌کشه😭😂 درکش نمی‌کنم چرا باید انقدر خودش رو درگیر میکرد.

1403/5/10

بعضی وقت ها قدرت تنها چیزیه که میتونه ادم رو نجات  بده، و خب میدونی چیه؟ از اونجایی که جود توی سرزمین پریان بزرگ شده، رفتن از اونجا براش سخته، مثل این میمونه به یه ادم وطن پرست که داره تمام تلاشش رو میکنه با وجود سختی های موفقیت توی کشورش، به یه جایگاهی برسه، بگی برو فلان کشور اونجا بهتر میتونی موفق بشی، فکر کنم یه همچین حس و حالیه. البته، این سختیا بدبختانه توی جلد سه خیلی بیشتر میشه :(
@Fatmeh_h

اره الان دارم جلد سه رو میخونم بیشتر میفهمم چرا برنمیگشت دنیای آدم‌ها 🚶🏻‍♀️
وییییی من حوصله بدبختی جدید ندارمممم😂😭
 همچنان به تند خواندن کتاب ادامه میده*
@Amarisneom

1403/5/10

و اینو یادم رفت، جود، شخصیت اصلی داستان، به نظر من واقعا قابل ستایشه، حالا که قدرت خاصی نداره، ولی توی جلد دوم و به خصوص سوم به قدری سختی میکشه که ادم میخواد بره بغلش کنه بگه چقدر تو بدبختی دختر، بیخیال سرزمین پریان شو برو زندگیتو بکن دیگه! 😭🤣

سلام میشه بگید از چه نظر کلیشه ای بود؟

1403/5/17

یه دختره بود که ضعیف بود و میخواست قوی‌تر بشه. و یه چندتا ادمم اذیتش میکردن و درگیر یه رابطه مسخره شده بود
کلا تا  یه نصف داستان اگه تخیلی نبود روابطش کلیشه‌ای بود  بعدش خوب شد و ارزشش رو داشت خوندنش.
من با کتاب‌های تخیلی قوی دیگه‌ای که خوندم مقایسش کردم. مثلاً تو جلد اول دنیا برام خیلی ساده و معمولی بود و چیز خاصی نداشت.

Mis Malfoy

1403/5/26