یادداشت 𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮

𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮

𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮

بسم الله الرحمن الرحیم
این کتاب که کمتر از ۱۰۰ صفحه است و در حدود نیم ساعت تمام می شود، در رابطه با بخشی از سخنان امام خمینی و مقام معظم رهبری در مورد ارزش زن در جامعه است.
خب... من ترجیح میدم متن این کتب و یا شرح  سخنرانی ها را خودم بخوانم. چون احساس می کنم اینطور بهتر  می فهمم و البته که شاید حالا این کتاب خیلی مناسب من نبود چرا که اکثر مطالب مربوط به نقشی که مادر باید برای تربیت فرزند ایفا کند بود و شاید در آینده با دقت بیشتری آن را بخوانم.البته با وجود اینکه این متن ها خیلی خلاصه بودند اما برای وقتی که کسی حوصله ی خواندن اصل مطلب را ندارد مناسب است.
و این را هم بگویم که نمی دانم کدام یک از سخنرانی های امام خمینی بوده که این را فکر کنم ۵ یا ۶ بار در کتاب تکرار کردند و واقعا برای این مورد کلافه شدم. البته جملات دیگری هم بود اما این یکی خیلی روی اعصاب بود.
اما چیزی که من این را کاملا درک می کنم و از بودنش در این کتاب خوشحال شدم این بود که اروپایی ها بهتر از خود ایرانیان فهمیده اند که نقش زن در جامعه چه اهمیتی دارد و سالهاست که در تلاشند بانوان ایرانی را به این نتیجه برسانند که شما خیلی بی ارزشید و فرزندان شان را به بهانه فعالیت اجتماعی از آنها دور می کنند.ولی آیا کار در سوپر مارکت و فروشگاه لباس برای زن فعالیت اجتماعی محسوب می شود؟!!!!
اما چرا برخی خانم های ایرانی نمی خواهند این را قبول کنند، نمی دانم!!!
این موضوع جای بحث زیادی دارد و کتاب های زیادی در این مورد نوشته شده. اما چقدر حیف شد که به جای قرار دادن اصل کلام امام و رهبری ، خلاصه ای از آن را ننوشتند و نتیجه گیری هم نکردند و فقط تند تند کتاب را با ظاهر زیبا طراحی کردند و گذاشتند در مغازه ها....