یادداشت فاطمهسادات هاشمیان
دیروز
داستان تکاندهنده و جادویی یک کافه در شبهای چهاردهم ماه! شبهای مهتاب. 🎙 همه ما در زندگی یه شبهایی داریم که زیادی تاریکن، زمانهایی که نور ماه و ستارهها هم نمیتونن راهمون رو روشن کنند و هر لحظه بیشتر از قبل در باتلاق نمیدونمها و نتونمهای زندگی، درون سردرگمیهایی که دامنمون رو گرفتن غرق میشیم. برای بعضی آدمها ممکنه وسط همین لحظات یه معجزه رخ بده مثلا مهتاب طلوع کنه و یه کافه روشن و جادویی سر راهشون قرار بگیره، کافهی ماه کامل. جاییه که کارمندانش ازت سفارش نمیگیرن بلکه براساس طالعت و بینشی که دارن یک سفارش جادویی و حال خوب کن برات سرو میکنن درست شبیه معجزه! این کتاب داستان آدمهاییه که بهطرز عجیبی به هم ربط دارن و در یک زمان خاص در لحظه تاریک زندگیشون هستند. خدا رو چه دیدی؟ شاید همین سفارش جادویی در کنار یک مکالمه عمیق زندگی تکتکشون رو به مسیر تازهای هدایت کنه. ✍️ این کتاب رو میتونم ضمانت کنم!! چون کمتر داستان کوتاهی رو دیدم که از همون صفحه اول بتونه خواننده رو به خودش جذب کنه البته که روح ایستگاه نیشییوکاهاما در این حیطه یکه تازه🤭😌 این کتاب پر از دیالوگهای عمیقه که بین استاد و کارمندان خیرهکننده کافهی ماه کامل و میهمانان انتخابیشون رخ میده. مهمانهایی که مشکل زندگیشون میتونه برای خیلیها ملموس باشه و همین داستان رو کاربردی و حال خوب کن میکنه. یه نشونه از نور مهتاب در شب چهاردهم ماه🌝 تنها مسئلهای که موقع مطالعه کتاب داشتم این بود که یکم طالعبینی براساس ماهها رو سخت متوجه میشدم اولش اما بعد از یکم سرچ مطالعه خوبی شد🤭 آنچه خواهید آموخت: مثالهایی برگرفته از دل روانشناسی رشد اریکسون در مورد مقاطع مختلف زندگی، اندکمقداری طالعبینی و حال خوب🩵
مصطفی رفعت
21 ساعت پیش