یادداشت یک کاربر NULL
1404/3/18

کتاب ساده و سرگرم کننده ای بود میتونستی راحت پیش بری . راستش شخصیت پو و همچنین طراحی روی جلد من رو به یاد آرتمیس و کاتسا انداخت . شاید اگه خلاصه و قسمت اول کتاب در رابطه با مرگ کال نبود ، من درواقع نمیفهمیدم قصد پو چیه . البته یه مقدار اول های کتاب مشخص بود که هدفش چیه تا اینکه محو شد و بعد هم باز به نام انتقام کال کارهای دیگه ای انجام داد که ارتباطی نمیتونستی پیدا کنی . اول از همه بریگ رو با پو شیپ میکردم و بعد با ایرا و در آخر دوباره با پو . این ۱۶ به بالایی که زده بود جدی فکر کردم صحنه داره😂 داستان درمورد یه دختر به نام "پو"عه که دوسال پیش دوستش رو به خاطر حمله ی راهزن ها از دست میده . و از اون موقع تصمیم به انتقام میگیره. نفهمیدم تام (درواقع تامه نه تم) از قبل با راهزن ها دوست بوده یانه واقعا ... بریگ بر تضاد اونچه به نظر میومد شخصیت ساکت تری بود . دلم هم براش سوخت نصف حرفاش نصفه موند😂😔 آخر کتاب متوجه نشدم چی به چیه ولی خب اونقدر هم نبود که آزار ببینم .چیزی از شخصيت هاي اصلي کتاب گفته نمیشد و حتی توضیحات زندگی و سرگذشتشون از شخصيت هاي فرعی هم کمتر بود ! هرچند شخصیت های فرعی بدبخت هم به جز اسم دیگه چیزی ازشون وجود نداشت:| تیکه ی کلیشه ای وجود داشت که فهمید راهزن ها آدم های خوبی هستن و به آسونی ورق برگردونده شد. میتونست جور دیگه ای باشه ولی داخل اون شرایطی که نویسنده به وجود آورده بود راه دیگه ای نبود . با پایان مشکل چندانی نداشتم ولی خب به نظر نمیومد با مشکلی موقع رسیدن به مقصد بربخورن ولی باز هم قول دادن بتونن فرار کنن. اینکه یهو یه دختر که یه سفر نصفه بیشتر نداشته ناخدا بشه واقعا رومخ بود . داداشمون خودشم اومد گفت از زبون شخصیت که واقعا چیز غیر قابل باوریه ولی خب نویسنده باور پذیرش کرد . تام واقعا بچه ار از سنش بود . نویسنده با توضیح های دست و پا شکسته و نامفهوم کارهای شخصیت هارو توجیه میکرد و درواقع نمیدونست باید چیکار کنه یا چیکار میکنه . مثلا نمیتونستی بفهمی نقشه های واقعی شخصیت ها چیه و بیشتر از حدی که جواب به نظر میاد نقشه هارو گذاشت ما عملی شدنشون رو ببینیم و توی ذهن کرکتر بمونه تا وقتی که ما انجام شدنش رو ببینیم . عجیب بود که به خاطر دوتا نامه و اعصاب خوردی خودش راه رو قشنگ باز کنه تا راهزن ها بیان تو و من واقعا قسمت فرار از کشتی نفهمیدم که چیشد که بقیه فرار نکردن . هنوز هم نفهمیدم کاری که قرار بود به ضرر هردو طرف باشه چی بود با اینکه نمره ی کمی دادم ولی دوستداشتنی بود :)