یادداشت نسترن سلطانی
1404/3/31
ما در اینجا آنی رو داریم که یک مادره و بخش دیگری از شخصیت آنی رو می بینیم. و باز هم مثل پنج جلد قبلی خوندنش هم سرگرم کننده و هم لذت بخش بود. همین طور که گفتم آنی اینجا نقش یک مادر رو داره و ما با شخصیت های بیشتر، با بچه های آنی و... روبه رو می شیم. خب نویسنده در فصل هایی که تو کتاب هست ما رو با شخصیت بچه های آنی و اتفاق هایی که براشون می افته، طرز تفکرشون، کارهایی که انجام میدن و... آشنا می کنه. من خیلی این کتاب رو دوست داشتم و واقعا برام جالب بود که آنی چقدر خوب می تونه بچه هاش رو از کار ها و تفکر های اشتباهشون آگاه کنه، بدون اینکه بهشون بخنده! خب من چند جا سر همین چیزا خندیدم. در کل ( البته به نظر من) این کتاب متفاوت بود با جلدای قبلی برای من و چون متفاوت بود من دوسش دارم. اما نمی خوام دو جلد بعدیش رو بخونم.راستش میخواستم بعد از جلد شش بخونم اما دوست دارم این دوتا رو نگه دارم واسه آینده تا هر وقت به کتابخونم نگاه کردم ببینم هنوز آنی شرلی دارم که نخوندم و (چون اگه من یه کتاب رو بخونم فکر نکنم دوباره باز خوانیش کنم. مگر اینکه خیلی دوسش داشته باشم.) مثل آنی شرلی که تو آینده ممکنه دوباره بخونم. خیلی ممنون که وقت گذاشتین و یادداشتم رو خوندین.