یادداشت علی

علی

علی

1402/4/5

این کتاب بر اساس روانشناسی ACT است و به ما کمک می‌کند تا افکارمان را کمتر جدی بگیریم.

کتاب شامل تمرین‌هایی است که به ما کمک می‌کند افکارمان را بدون قضاوت و درگیر شدن با آنها مشاهده کنیم.

ایده‌های اصلی کتاب:
• کار ذهن تولید فکر است. شما نمی‌توانید کاری کنید که ذهنتان از تولید فکر دست بردارد. شما فقط می‌توانید ارتباط خود را با ذهنتان تغییر دهید.
• ریشه دردها و رنج‌های ما این است که افکارمان را باور می‌کنیم.
• یک فکر چیزی نیست جز مشتی کلمات. پس آن را جدی نگیرید، با آن درگیر نشوید و دنبالش نکنید.
• اجازه بدهید افکار بیایند و بروند و سعی نکنید آنها را کنترل کنید.

((ای علی ! اگر بگم تو از مسیح بالاتری . که دینم نمی‌پذیرد « اگه بگم مسیح از تو بالاتره. وجدانم نمی‌پذیرد . من نمی‌گویم تو کی هستی! پس خودت بگو کیستی. از نظر علمی اثبات پذیری از نظر صفتی یعنی نفوذ پذیری تو نمیتونی فکرو ذهنتو خاموش کنی فقط میتونی تو ادامه مسیر کنترلش کنی تغییر مسیر بدی میانبر بزنی نمیدونم  رو هر ثانیه فکری میتونی روح تو نوازشگر کنی مثلاً خوشحال باشی قوت میگیری از نظر علمی اثبات پذیری از نظر صفتی یعنی نفوذ پذیری تو نمیتونی فکرو ذهنتو خاموش کنی فقط میتونی تو ادامه مسیر کنترلش کنی تغییر مسیر بدی میانبر بزنی نمیدونم  رو هر ثانیه فکری میتونی روح تو نوازشگر کنی مثلاً خوشحال باشی قوت میگیری ناراحت باشی حس خستگی میگیری بهرحال رو هرچی که تمرکز کنی تو آن واحد حال شکل میگیره حالا تو آینده بگم یعنی اینکه اگه تو ذهنت تصور یا خیالی پردازی چیزی .. بکاری -منفی کنی همون میشه ، درکل خلاصه بگم  شما حتی وقتیکه خواب هم هستید این هوش حس شیشگانه فکر درحال کار کردن است حالا یه سری از اطلاع حاصل این که چجوری بتونی فرمون رو به دستت بگیری باید افکارت رو به رشد بهبودی کامل افزایش بدی .