یادداشت شخصی به نآم صآینآ 🫤

متاسفانه ن
        متاسفانه نباید این کتاب رو فعلا میگرفتم چون هنوز کتاب هری پاتر رو نخوندم و بخاطر همین ممکنه نتونم نظر منصفانه‌ای در مورد کتاب بدم .
دیشب خوابم نبرد و نشستم و تا ساعت ۴ یا ۳ کتاب رو تموم کردم.
کتاب داستان بچگونه ای داشت و همین باعث می‌شد به آسونی پیش برم ، ولی برخلاف چیزی که به نظر میومد به کشت و کشتار هایی که پشت این شهر خوشحال بود، نشون داد کتاب اونقدر ها هم که فکر میکنی بچگونه نیست . فکر میکردم ایکه باگ یک کتاب با داستان های متفاوته که اولین داستانش ایکه باگه و بخاطر  همین اسمشو ایکه باگ گذاشتن.
فصل ها کوتاه بود و بیشترین تعداد صفحه ی هر فصل ۶ صفحه بود.
دوروزه تمومش کردم  و خب میشه گفت قشنگ بود فقط یه جورایی قسمت های آخرش آبکی  شد .
داستانش سبک بود در حدی که یه بچه هم متوجه داستان میشد .( چون کلا برای این رنج سنی نوشته شده بود.)
و اینکه هنوز هم از اینکه آنقدر راحت آدم کشته میشد اعصابم خورده خیلی راحت به کنار مینداختن آدم هارو، البته که خیلی این اتفاقات داخل واقعیت افتاده .
این همه خیانت و قدرت طلبی که آدم راحت باهاش برده میشه و زیپ دهنشو میکشه ...
همه شو داخل یه داستان الکی نشون داد که به آسونی یه ملت بخاطر اعتماد پادشاه به یسری آدم  زیردست که برخلاف زیردست بودنشون نقشه های بزرگ توی سرشون دارن به باد رفته ...

ممنون که توی باشگاه همراهمون بودی🌻
نه اتفاقا اینکه هنوز هری پاتر رو نخوندی خیلی عالیه چون هری پاتر خیلی با این کتاب فرق داره، من دیدم اکثر کسایی که هری پاتر رو اول خوندن خوششون نیومده بود از این کتاب. چون با هری پاتر مقایسه‌ش میکردن.

ممنون گلیییی🎀✨️
آره منم بر اساس نظرات دیگران گفتم راستشو بخوای میتونستن با بقیه ی کتاب های جی کی رولینگ هم اگه اینجوریه مقایسه کنن

من فقط از هری پاتر فرزند نفرین شده رو خوندم ولی بنظرم کتابش بد نبود اما همین آدم کشی ها رو مخم بودن

موافقم