یادداشت
1402/3/21
3.9
ایشی گورو نویسنده مورد علاقه من هست و این کتاب هم به یکی از بهترین های من تبدیل شد،ترجمه خیلی خوبی داشت و فکر میکنم نجف دریابندی کار ایشی گورو رو تکمیل کرده و حتی یک مقدمه خیلی عالی برای این کتاب نوشته. ما خاطرات استیونز را دنبال مىکنیم. استیونز، راوى رمان و خدمتکار سرای دارلینگتون و آقاى فارادى آمریکایى است. داستان سفر استیونز با فورد آقای فارادی هست.هنگامی که آقاى فارادى در ماه اوت و سپتامبر به ایالات متحده سفر مىکند و استوینز رو هم به مرخصی و استراحت تشویق کرده و ما داستان سفر شش روزه استوینز و دیدار با خدمتکار قدیمی سرای دارلینگتون یعنی میس کنتن رو میخونیم ،جدا از احوالات شخصی استوینز قسمتی هم به وقایع تاریخی مربوط هست. به تلاش محافل اشرافى و محافظه کار انگلستان در سالهاى پس از جنگ جهانى اول براى کمک به نازىهاى آلمان و آشتى دادن دولت انگلیس با آلمان هیتلرى پیش از شروع جنگ جهانى دوم، و شکست این محافل پس از وقوع جنگ و پىآمدهاى آن، از جمله برچیده شدن بساط امپراتورى. و اینکه تصمیمات مهم سیاسی در واقع در خونه های اربابی گرفته میشه و نه در مجلس. بخونید و کیف کنید ،یک بار برای کتاب و یک بار هم ترجمه کتاب.