یادداشت Jenny Weasley

به نام خدا کتاب همنام جلد دوم فابل به قلم آدرین یانگ این کتاب اولش خیلیی کند میره و اصلا دلتون نمیخواد بخونیدش ولی توی ۱۰۰صفحه آخر خیلیییی خوب میشه شخصیت پردازی کتاب عالیه پایان بندی بسیار خوبی داره و اگه جلد اول رو خوندین این کتاب هم بخونین چون کامل کننده اس اگه خواستین بریده کتاب های همنام که گذاشتم رو بخونین قند تو دلتون آب میشه، من کتاب رو تا صفحه ۱۵۰ اصلااا دوست نداشتم اما بعدش عالی عالی حتی خیلییی مشتاقم جلد های ۳و۴رو بخونم چون سینت و ایزولدی خیلییییی مورد پسند شدن برای من، من بعد از خوندن این کتاب خیلی این رو درک کردم که خانواده آدم مهم ترین چیز و دارایی اون آدم هست شاید بگید ربط نداره ولی وقتی مکالمه های سینت و فابل رو خوندم خیلییی روم اثر گذاشت با اینکه اصلا نیازش نداشتم اما در کل برای خوندن کتاب درنگ نکنید خیلی پیشنهادی 🙂✨🤍🌑 🏳🏳🏳 ممکنه اسپویل🏳🏳🏳 خوب من کاپل های این کتاب رو خیلییی دوست دارم فقط برام سواله کوی و ولا هم اخر سر به هم رسیدن چون توی اخر های کتاب انگار با هم بودن، سینت خیلییییی گوگولی بود واقعا دلم سوخت ولی برام سواله ایزولدی سنگ نیمه شب رو برای فابل گذاشته بود اما سینت چرا زود تر بهش نداد یعنی سینت انقدر دقیق بوده و از طرفی هویت فابل لو رفته همه میدونن ساحر سنگه پس قطعا خطر های زیادی داره چون هالند هم ازش عقده کرده.(خودمم نمی دونم دارم چی میگم) 😐😂🥸در هر صورت عالییییییییی بود✨😉🙂