یادداشت Melodi
1404/7/20 - 20:38

اول از همه میخوام گریه کنم ، خیلی این جلد غم انگیز بود و پلاتوئیست خیلی بزرگی داشت ، یعنی طاهره مافی فکر کنم به قصد کشت ما این جلد رو نوشته بود ، اصلا من بعد از تموم کردن کتاب نیم ساعت فقط به دیوار زل زدم .
قلم نويسنده در این جلد خیلی قوی شده بود و به وضوح دیده می شد .
روند داستان هم خیلی خوب بود به اندازه بود و من اصلا خسته نمی شدم .
یکی دیگه از نکات قوت کتاب اینه که جولیت در آخر داستان تبدیل به یک شخصیت قوی شده بود خودش رو می شناخت ، به خودش اهمیت میداد عین آدم لباس می پوشید و یاد گرفته بود که چطور احساساتش رو کنترل کنه .
نویسنده احساسات جولیت رو خیلی خوب نمایش داده بود و مثل جلد اول نبود که خسته کننده باشه ، من جولیت رو با تمام وجود درک کردم و به عنوان یک دختر اون واقعا حق داشت .
و کمی هم دلم برای آرون سوخت هم نسوخت چون یه جاهایی عوضی بازی در آورد.
یکی دیگه از نقاط قوت کتاب اینه که از زبان دو شخصیت روایت میشه و این خیلی خوب بود .
و نويسنده داستان رو بزرگ تر کرد شخصیت های جدید اضافه کرد و من احساس می کنم تازه داره داستان شروع میشه .(شخصیت نظیره رو خیلی دوست داشتم )
(کل کمدی کتاب رو کنجی تأمین می کرد و مثلا تو اوج ناراحتی باعث خنده میشد کنجی خیلی با نمک شده بود 🤣🤣🤣)
در کل اگر جلد اول هستید و از کتاب ناامید شدید مجموعه رو ادامه بدید چون از جلد ۳ به بعد داستان تازه براتون جالب میشه و من این جلد رو خیلی دوست داشتم حتما بخوانیدش ))))))))))))))))))))))
1404/7/20 - 20:42
راستی کسایی که این کتاب رو خوندن فهمیدن برای چی تو صفحه ی ۲۸۰ از دید وارنر خالی بود ؟ اگر فهمیدید به منم بگید نفهمیدم؟

گُردآفرید؛
1404/7/24 - 13:14