یادداشت سپیده

1403/12/25

ویدئو در بهخوان
        *یادداشت و امتیاز ۳ جلد اصلی*

تاحالا شده چیزی رو که بیشترین ضربه روحی رو بهتون زده از ته دل دوست داشته باشین؟
اگه هروقت هرکسی این سوال رو از من بپرسه، قطعا قفسه مربوط به این مجموعه رو توی کتابخونه‌م نشونش میدم.
تاحالا شنیدین که کسی دلش نخواد تو دنیای کتاب موردعلاقه‌ش زندگی کنه؟ خب... این یکی از همون کتاباست و من یکی از همون افرادم. درواقع، اگه همین الان بهم بگن قراره فردا به دنیای این کتاب منتقل شم، احتمالا همینجا خودمو خلاص کنم که هیچوقت پام به اونجا باز نشه! دنیایی وحشیانه، پر از ویرانی، بدبختی و بیماری که آدما توش هیچ فرقی با موش آزمایشگاهی ندارن!
با اینحال، من به معنای واقعی کلمه، عاشق این کتابم و باهاش زندگی کردم. با شخصیتا خندیدم، گریه کردم، ترسیدم، اعتماد کردم و فریب خوردم. استرس و اضطرابی که این کتاب بهم منقل کرد رو تاحالا توی هیچ کتاب دیگه ای نداشتم.
جیمز دشنر قلم قوی و ذهن بازی داره و به خوبی تونسته همه این احساسات رو به خواننده منتقل کنه. عشق، نفرت، دوستی، دشمنی و خیانت، توی این کتاب همه چیز پیدا میشه. کتاب هیجان انگیزی که با شک و تردید سراغش رفتم ولی درنهایت عاشقش شدم.
به نظرم مهم ترین سوالی که این کتاب مطرح میکنه اینه که آیا واقعا هدف وسیله رو توجیه میکنه؟ کتابی که شما رو مدام در این دوراهی قرار میده که اگر واقعا حق با شرارت باشه چی؟ اگه این تنها راه نجات دنیا باشه چی؟ ولی بعد از چندصفحه دوباره نظرتونو بر می‌گردونه.
این کتاب به من نشون داد که پیشرفت علم درعین خوب بودن چقدر میتونه ترسناک باشه. که علم بدون انسانیت، هیچ ارزشی نداره.

درنهایت اگه میخواین سراغ این کتاب بیاید، باید بهتون هشدار بدم که جیمز دشنر یکی از بی‌رحم ترین نویسنده هاییه که تاحالا باهاشون آشنا شدم. نویسنده ای که از عذاب دادن و کشتن کاراکتراش (حتی کاراکترای اصلی) هیچ ابایی نداره.
درواقع من مطمئنم اگر دنیای این کتاب واقعی بود، جیمز دشنر قطعا یکی از اعضای اصلی سازمان شرارت می‌بود!
پس کمربنداتونو محکم ببندید و خودتونو برای افسردگی بعد از این مجموعه آماده کنید.‌..