یادداشت زهرا

زهرا

زهرا

1404/5/2

اولین کتابی که از فریدا مک فادن خوندم . راستش تا به حال کتابی از این نویسنده نخونده بودم ولی انقدر حرف و حدیث درباره این نویسنده شنیده بودم که یه جورایی نسبت به سبکش آشنا بودم
این کتاب از اون مدل جناییا نیست که شاهکار حساب بشه و تمام ذهنتو نه تنها درحال خوندن بلکه بعد خوندنم درگیرش کنه بلکه از اون مدلاست که انقدر لذت بخش برات حساب میشه که فقط تند تند ورق میزنی تا ببینی چی میشه .از اونا که اگر اسلامپی یا نیاز به یه کتاب سبک داری میتونی بخونی تا دوباره حس و حال خوبت نسبت به کتاب برگرده
خب حالا که این همه درموردش گفتم بریم سراغ اصل داستان
❌️❌️از اینجا به بعد ممکنه کمی اسپویل تو حرفام باشه❌️❌️
داستان درباره دختریه که برمیگرده تو محل زندگیش و از قضا تو محلی کار پیدا میکنه که دوست پسر سابقش به خاطر اقدام به قتل اونجا زندانیه
ولی آیا واقعا اون قاتل بوده یا این همه سال به خاطر تهمت به زندان افتاده؟؟
تا ۸۰ صفحه از کتاب که خونده بودم هر لحظه با خودم ميگفتم چرا نویسنده این کتاب رو یه کتاب عاشقانه ننوشته؟چون به نظرم واقعا لطیف و بامزه میشد
ولی بازم به عنوان جنایی بد نبود
ولی چند تا باگ بزرگ داشت که ارزش کتابو کمی پایین آورد
❌️❌️اگر کتابو نخوندید بعد این پیامو نخونید❌️❌️

۱.چطوری ۵ نفر آدم نفهمیدن یه آدم دیگه ام تو خونست؟مگه نمیگه برای به قتل رسوندن هی جا به جا میشد؟یعنی نه صدا شنیدن نه دیدنش؟؟
۲.خود دختره اشاره میکنه چندین بار مادر دوست پسرشو دیده ولی بعد حدودا ۱۰ سال فقط چون زن یکم چاق و پیر شده دیگه قابل شناسایی نبوده براش؟؟
۳.پسره رو متهم به قتل کرد ، آبروشو برد، انداختش زندان ولی چون دختره اومد گفت ببخشید؛بخشیدش؟؟مگه داریم مگه میشه😭
۴.یه بچه ۸ یا ۹ ساله قتل کنه؟حتی اگه بگیم تو ژنشم بوده بازم با توجه به طبیعت بچه و اینکه میگفت این بچه خيلی خوب و درس خون بوده و کاراش همه در چهارچوب عرف بود برام قابل قبول نبود قتلش
ولی با وجود این همه باگ من بهش نمره ۷ از ۱۰ رو میدم .چون واقعا تو اون موقعیت برام لذت بخش بود .امیدوارم شما ام به عنوان به کتاب سبک و با یه انتظار پایین برید سراغش و کلی لذت ببرید