یادداشت آرمان سلطانی
1403/10/8
قرن بیستم قرنی که دو جنگ جهانی در آن اتفاق افتاد کمونیست و فاشیست سرتاسر اروپا را فرا گرفت باورهای دینی تغییرات بزرگی کرد زن در جامعه از حقوق بیشتری برخوردار شدند قرنی که در آن هر اتفاقی که میتوانست،اتفاق افتاد. قرنی که همه فکر میکردند قرار است از قرن نوزدهم بهتر باشد اما چه بسا بدتر هم شد. . معرفی کتاب: این کتاب میاد موضوعات مختلفی که در قرن بیستم اتفاق افتاد را برای شما بیان میکند.جنگهای جهانی،اختراعات در قرن،گسترش فاشیست و کمونیست،اردوگاه کار اجباری،باورهای دینی،وضعیت مردم و ... رو با جذابیت خاصی بیان میکنه.این کتاب به یک موضوعی مثل اردوگاه کار اجباری میپردازد و حدود سه صفحه درموردش حرف میزنه و بعد میره سراغ موضوع دیگه که این باعث میشه شما خسته نشوید.بعضی از موضوعات مانند کمونیست و فاشیست رو چند بار تکرار میکنه که به مهم بودن آن موضوع تاکید میکنه . من به همه این کتاب رو توصیه میکنم.120 صفحه هم بیشتر نیست دیگه آخه چیه 120 صفحه. جذابیتی هم که داره باعث میشه اونهایی که تاریخ نمیخونن هم جذب این کتاب بشن. . تکهای از کتاب: "در طول جنگ جهانی اول،نه و نیم میلیون مرد و ششصد هزار زن جان سپردند.شش میلیون مرد و دویست هزار زن برای همهی عمر معلول و فلج شدند.هفت میلیون زن شوهرانشان را در جنگ از دست دادند و نه میلیون کودک بی پدر شدند.کشورها زیربار قرض رفتند  و حکومتها پولی چاپ کردند که مردم نمیتوانستند با آن چیزی بخرند،تورم بالا و بالاتر رفت و در سال 1923 تورم در آلمان به بالای 2/3 میلیون درصد رسید و یک دانه تخممرغ 810 میلیارد مارک شد