یادداشت Daydreamer

Daydreamer

Daydreamer

1403/10/20

جزیره قلب
        جزیره قلب ها بدون شک به یکی از بهترین رمان هایی که خوندم پیوست.یک رمان رئال درام با روند بسیار جذاب اما در عین حال آرام که میتونه به راحتی انواع احساسات غم،فقدان،عشق،دوستی رو براتون تداعی کنه.با وجود اینکه نویسنده این کتاب خیلی فرد مشهوری نیست،اما با خوندن همین یک اثر از این نویسنده متوجه شدم که قلم نویسنده بسیار گیراست و به نظرم کاملا در توصیفات و تعریف داستان درام برای برانگیختن انواع احساسات در خواننده موفق بوده.نویسنده برای نوشتن این کتاب از یک مکان به اسم کتابخانه قلب ها الهام گرفته، در واقع مکانی که در این کتاب یاد شده،در دنیای واقعی وجود داره و همین کتاب رو جذاب تر میکنه.نویسنده روی پردازش کاراکتر ها خیلی به جزئیات توجه کرده،شاید شما از ویژگی های ظاهری کاراکتر های داستان کمترین اطلاعات ممکن رو داشته باشید اما به قدری توصیفات درمورد ذهنیت،روح و افکار افراد به خوبی شکل گرفته که این هاله ابهام بودن کاراکتر ها از لحاظ ظاهری اصلا اذیت کننده و حتی نقطه ضعف کتاب محسوب نمیشه و نویسنده به خوبی تونسته روند تکامل کاراکتر هارو در طول داستان به صورت دقیق و واقع گرایانه حفظ کنه و شما در طول این ۲۶۰ صفحه میتونستید تغییرات و تحول های هر کراکتر رو به خوبی متوجه بشید.یک موردی که به نظرم باعث شده بود کتاب را وجود داستان آرام و ملایمی که داشت،روند جذاب و پرکششی داشته باشه این بود که داستان از چند زاویه در زمان های مختلف پیش میرفت و همین باعث میشد خواننده برای کشف ارتباط فصل ها باهم و فهمیدن حقیقت،تمایل به خوندن ادامه کتاب داشته باشه.و برای آخرین مورد به جمله های بسیار عمیق و معنادار کتاب اشاره میکنم که به زیبایی کتاب افزوده بود و باعث میشد برای مدتی به فکر فرو برید.درکل این کتاب رو به کسانی که ژانر رئال یا کتاب های آسیای شرقی دوست دارن پیشنهاد میکنم.