یادداشت خاتون
با اینکه کتاب کم حجمی بود و خیلی راحت میشد در عرض یکی دو ساعت خواند ولی هر از چندگاه خواندنش هم تجربه دیگری است. از نظر ظاهری قطع و اندازه کتاب طوری هست که در کیف جا میشه و خیلی راحت میشه با یک دست کتاب رو گرفت و حتی ایستاده کتاب رو خوند. از نظر محتوا کتاب خوبی بود و زندگی شهید طهرانی مقدم رو بیان میکرد.ابتدای یکی از داستانها کهبرگشتن شهید طهرانی مقدم از غرب بخاطر شهادت برادرش رو روایت میکرد ،جمله بندی نویسنده برام نامفهوم بود ابهام ایجاد میکرد که بالاخره منظورش چیه! در کل با اینکه کتاب خوبی هست و در بطنش سبک زندگی شهید رو داره، به دلم ننشست.چون روایتش از شهید خیلی مردانه وار بود.اولش تصور کردم نویسنده اش آقاست که از این زاویه به شهید نگاه کرده بعدا که دیدم نویسنده اش خانمه تعجبم بیشتر شد. شاید چون مخاطب نوجوان بود وموضوع اصلی کتاب بحث کاری ایشون بوده و یا اینکه حجم کم کتاب باعث شده که خیلی نگاه مختصری به زندگی ایشون داشته باشه و نقاط عطف رو بیاره باعث روایت اینچنینی شده . در کل من نقش خانواده و زن و فرزندشون رو در این کتاب کمرنگ دیدم.شاید با خوندن کتابهای کاملتری مثل مرد ابدی این مسئله برطرف بشه.از آنجایی که این کتاب برای مخاطب نوجوان خوب نوشته شده، امتیاز کامل دادم اما برای مخاطب با سن بیشتر ،قبل یا بعد از مرد ابدی خوانده شود بهتر است.