یادداشت سیده هدیه شاهمیری
1404/6/16
کتابی که باید براش وقت گذاشت چون هم متن و هم نگارش به نسبت سنگینی داره. واقعیتش من این کتاب رو با صدای اقای عمرانی گوش دادم که هم صدای گوینده، هم موسیقی متن اولیه خوب به داستان نشسته بود. داستانم که همه چیزی بود که من میخواستم، معما و جنایت هایی در زمان قرون وسطا در صومعه. همه اتفاقات داستان به شدت فکر شده بود. شخصیت ادسو پسر کاراموز که داستان رو روایت می کرد و در این بین سادگی و شیطنت های یک فرد نو آموز رو خیلی خوب به تصویر کشیده بود تا شخصیت ویلیام که به عنوان کشیش کاراگاه وارد صومعه پرماجرایی شد که در اون قتل ها یکی پس از دیگری رخ می داد. و شخصیت ای که قتل ها رو رقم زده بود و تعصب و غرض ورزیش صومعه رو به بیراهه و نابودی کشوند. و دختر دهقانی که حضور کوتاه و موثری داشت و شاید اگر حضور پررنگ تری داشت داستان قشنگ تر میشد. آخر داستان رو دوست نداشتم و منتظر پایان هیجان انگیز تر و کوبنده ای بودم اما به نظرم قابل پیش بینی بود. داستان نیاز داشت کمی لطافت بهش اضافه بشه و یک سری دیالوگ ها کوتاه تر و مختصرتر تا کلام آنچنان که باید به دل می نشست. در کل طرفداران داستان جنایی با حوصله میتونن باهاش ارتباط بگيرن البته من کمی بی حوصله ام🫠