یادداشت فرفری موی غزل‌ساز

این کتاب به تازگی توسط نشر کتاب کوله‌پشتی ترجمه و چاپ شده. ترجمه‌ی خوب و روون بود ولی انتظاراتی که من از یه کتاب جنایی داشتم رو برآورده نکرد. داستان تا اواسط کتاب روالی عادی داره و تازه بعد از اونه که کمی هیجان‌انگیز میشه. حدس زدن اینکه چه کسی قاتله کار سختی بود ولی هیجانی هم موقع کنار رفتن پرده‌ها وجود نداشت. در کل، ارزش یک بار خوندن رو داشت.
📌 خلاصه‌ی داستان بدون اسپویل: داستان در مورد گروهی هفت‌نفره‌ست که در دوران دانشگاه، دوستانی صمیمی بودن. این گروه که به هفت‌تایی‌های ایست هاوس معروف و متشکل از سه دختر و چهار پسر بودن، تموم وقتشون رو با هم می‌گذروندن و حسابی معروف شده بودن. اما اوضاع به همین روال باقی نمی ‌مونه. اتفاق ناگواری میفته و یکی از دخترها به نام هدر به قتل میرسه.
با کشته شدن هدر، نامزش جک به عنوان مظنون شماره‌ی یک تحت بازجویی قرار می‌گیره و هرچند به دلیل نبود مدارک کافی بی‌گناه شناخته میشه، اما زندگیش کاملا نابود میشه. بقیه‌ی افراد گروه هم از همدیگه فاصله میگیرن و مسیرشون از هم جدا میشه.
تا اینکه ده سال بعد، جشنی برای گردهمایی دانشجویان ورودی اون سال ترتیب داده میشه. جشنی که توی اون، افراد گروه دوباره باید با هم روبرو بشن. اما این جشن فقط یه گردهمایی ساده نیست. برادر هدر،اریک، برای گروه فاش می‌کنه که توی این ده سال سرنخ‌ها رو دنبال کرده و موفق شده قاتل رو شناسایی کنه. در حین روند داستان، رازهای تاریک هر کدوم از اعضای گروه فاش میشه. رازهایی مربوط به حسادت، خیانت، تقلب، جاه‌طلبی و...
قاتل کدوم یکی از این شش نفره؟