یادداشت فاطمه رهبری
1402/6/24
#کتاب_خواندم #پاشنه_بلند_در_کافه #مناسب_بالای_۱۴ #عفت_خادمی_پور_بغداده معرفی: بدون اینکه بچه های مدرسه متوجه بشوند کتاب را گداشت توی دستم و گفت : فرصت می کنی ببینی توش چه حبره؟فکر کنم اشتباهی خریداری شده!عکس روی جلدش ...!😳 راست می گفت؛ عکس روی جلدش یک طوری بود ... بعدها فکر کردم این کتاب را بگذارم وسط بگویم هرکس حدس زد درمورد چیست جایزه می گیرد!😜🥳 کتاب را گذاشتم داخل کیفم و آوردمش خانه و الان تقریبا یک ماه است که لابلای کارها و مهمانی ها و .... دارم می خوانم برای دیگران روایت می کنم😌🥹 شاید کمتر کسی باشد که حوصله مطالعه کتاب تاریخی داشته باشد و از آن کمترتعداد افرادی که کتاب اقتصادی و آن هم از نوع تحلیل لیبرالیسم و نئولیبرالیسم اقتصادی را دست بگیرند و تورق کنند. حالا اوج ماجرا اینجاست که این کتاب هم تارخی است هم اقتصادی😱😉 یک کتاب تحلیلی با نگاه تاریخی به علل و چگونگی پیشرفت یا عقب ماندگی کشور های مختلف در دل افت و خیز کاری پزوهشی توسط چند جوان که لابلای یک توطئه قتل و در نهایت هم صحنه هایی جنایی و ...ختم می شود. خیلی از جاهای کتاب را دوست داشتم شبرنگ کنم و حاشيه بنویسم و پشت یک بلند گو برای همه بلند خوانی...🗣 نمی گویم کتاب بی نقصی بود ،مونولوگ ها عالب بود بر جنبه های داستانی ولی... کاش همه این کتاب را بخوانند.🥺