یادداشت Yasesefid_135
1403/10/3
سرگرد آبتین مقدس یک سرباز وظیفه شناس، سخت گیر و موفق اداره شهربانی است که به طور ناخواسته وارد یک پرونده شوم میشود. مافیای بزرگی که بدترین و عجیب ترین خلاف های کشور در آن اتفاق میافتد. سرگرد جوان که در طول عمرش روزهای سختی را گذرانده و برای حس وظیفه شناسی و وطندوستی اش عزیزترین فرد زندگیاش را هم تقدیم کرده، ناگهان با اتفاقات و انسان هایی مواجه میشود که چشم های او را نسبت به حوادث پیرامونش باز میکنند. روز داوری یک کتاب جنایی و پلیسی است که تمامی حوادثش در ماه های منتهی به انقلاب اتفاق می افتد. داستان اصلی کتاب خارج از بستر انقلاب روی میدهد. سرگرد آبتین فرد مذهبی و انقلابی نیست و تمام کارهایی که میکند ابتدا برای عذاب وجدان و نجات جان یک دوست است و بعد هم برای انتقام، غیرت و حس وظیفه شناسی اش. بیان بسیاری از واقعیتهای تاریخ در چنین بستری واقعا دلنشین بود. قلم نویسنده قوی، روان و جذاب است. کتاب کشش بالایی دارد. در کل از خواندنش لذت بردم و توصیه میکنم اگه به ژانر جنایی و پلیسی علاقه دارید سراغ این کتاب هم بروید. (البته من خیلی کم در این ژانر کتاب خواندم و نمیتوانم راحت درباره کیفیت کتاب نظر بدم ولی فکر نمیکنم کسی از خواندنش پشیمان بشود) با خیال راحت میتوانید این کتاب را به نوجوانان(بالای پانزده سال) که از تاریخ و شنیدن واقعیتها فراری هستند ولی هیجان و حل پروندههای پلیسی را دوست دارند توصیه کنید. ( در کتاب اشاراتی به تجاوز وجود دارد ولی در کل نثر داستان باحیا است) پایان بندی میتوانست بهتر باشد کتاب حتی قابلیت چند جلدی شدن هم داشت به نظر من نویسنده در پایان بندی عجله کرده است.