یادداشت ریحانه نعمتی
📄 #یادداشت 📘 #رهیده 🖋️ #جمعی_از_نویسندگان 📚#انتشارات_اطراف کتاب رهیده اثر جمعی از نویسندگان است که هر کدام از مواجهه خود با اباعبدالله و محرم او نوشتهاند. هجده روایت که فارغ از نویسندگان متفاوتی که دارد هر کدام با تکنیک متفاوت نیز نوشته شدهاند. از نوشتههای فلسفی در مورد واقعه عاشورا و محرم تا روایت تجربه سفر به کربلا یا عزاداری و مراسم روضه ایشان. من نوشتههای با نثر روان را بیشتر از ادبی میپسندم مخصوصا که تیترها در کتاب با عنوان روایت آمده و انتظار نثر ادبی از یک روایت ندارم اما خب نظرات همه که مثل من نیست. بعضی روایتها اگر نثر روانتری داشت شاید بیشتر امکان انتقال مفاهیم بود به عنوان نمونه به نظرم روایت دایره امکان واقعا آن طور که باید از کار درنیامده حتی با پینوشت مجدد نویسنده باز هم خوب نتوانسته مفهوم مورد نظر را انتقال دهد. در کل نثر کتاب هر چه به روایتهای آخر کتاب نزدیکتر میشد روانتر و به نظر من جذابتر شده است. بعضی از روایتها امکان گسترده شدن و حتی کتاب مستقل شدن را نیز دارند. کتاب را دوست داشتم شاید اگر نویسندهای واحد کتاب را با یک نثر مشابه برای تمام روایتها نوشته بود جذابتر هم میشد. من امتیاز ۴ از ۵ را به مفاهیم کتاب نه نثر کتاب میدهم. از گروه همخوانی کتاب که شرایط مطالعه جمعی را فراهم کردند سپاسگزارم. مرداد ۱۴۰۴ @BargiAzDanesh 🌱🌾 .