یادداشت Hedyeh

Hedyeh

Hedyeh

"جوینده"
-آشنایی‌ام: اولین بار خیلی تصادفی از طریق پیجِ هستیِ دنیایِ خیال با این کتاب آشنا شدم.(چون آن چنان کتاب پر آوازه‌ای نیست.)

-خلاصه: ۸۰ سال از نابودی دنیا می‌گذرد، امّا دولتمردان اجازه‌ی درز پیدا کردنِ دلیلِ آن را نمی‌دهند؛ امّا چیزی که مشخص است، تکثیر موجوداتی به نام‌های "جهش یافته" و "شبگرد" است که شایعاتی مبنی بر خوی وحشیگر و درنده آن‌ها در بین انسان‌ها رواج دارد.

-تحلیل محتوا: "شخصیت پردازی" رو دوست داشتم. تلاش برای بقا، همه رو بی‌رحم می‌کنه امّا ذات درونی همگی قابل تشخیص بود. بعضی عشق و فداکاری در وجودشون ریشه کرده بود، بعضی هم درندگی دنیا اون‌ها رو سرسخت و نفوذناپذیر کرده بود.
"سیر داستان" بی نظیر بود، مشکلات کوچک و بزرگ پشت هم روی سر شخصیت‌ها آواره می‌شدن امّا باز هم راهی برای رهایی وجود داشت. غیر قابل حدس و نفس‌گیر.

-تحلیل ظاهری:‌ من نسخه الکترونیک از طاقچه رو خوندم و پر از غلط‌های ویراستاری بود. جمله‌ها یکی در میون کتابی و عامیانه می‌شدن. طراحی جلد هم قابل قبول بود، اما چه بهتر می‌شد اگر طرحی از جهش یافته‌ها هم بود تا تصورشون راحت‌تر شه.

-نظر شخصی: عاشق سادیا، مرگاس، کاپیتان و بتا شدم. اوایل داستان نقطه نظر لیا برام خسته کننده بود و بی صبرانه منتظر سادیا بودم تا یه بار دیگه شجاعتشو به‌ همه ثابت کنه‌؛ مرگ شخصیت‌ها هم بی‌نهایت برام ناراحت‌کننده بود. پایانِ داستان هم هیجان بالایی داشت امّا انگار نویسنده در یک صفحه آخر تصمیم گرفته بود تا داستان به جای اتمام در یک جلد، ادامه‌دار  باشه؛ و همون‌طور که همگی اشاره کردن، من هم نسبت به توصیفات چهره‌ها نقد دارم. کلمات جدیدی از این کتاب یاد گرفتم و تجربه جالبی بود.

-امتیاز: ۵/۳.۵