یادداشت نگین بدیهی
1404/5/7
النا کرگو: شخصیت اصلی رافائلا چرولو: لیلا: دوست النا: من خیلی دوستش دارم رینو: هم اسم برادر و هم اسم پسر لیلا دن آکیله: کسی که همه ازش میترسیدند آقای پلوزو: نجار دشمن قسم خورده دن آکیله بچههاش: کارملا و پاسکوئله استفانو: پسر دن آکیله پینوچیا: دختر دن آکیله ملینا کاپاچوره، بچههاش: آنتونیو و آدا دوناتو ساراتوره همسر: لیدیا بچه بزرگتر: نینو نونچا چرولو: مادر لیلا فرناندو چرولو: پدر لیلا انزو اسکانو: پسر میوه فروش آلفونسو کراچی: پسر سوم دن آکیله سیلویو سولارا: صاحب بار پسراش: میکله و مارچلو پپه و جیانی و الیسا: خواهر و برادرهای الینا جینو: پسر دارو فروش پروفسور گالیانی: معلم دوران دبیرستان النا آقای فرارو: کتابدار و معلم خانم اولیویرو: معلم دبستان النا و لیلا نلا اینکاردو: دخترخاله خانم اولیویرو فکر میکنم هدف من از خوندن کتاب طی سالیان این بوده که بگردم و بگردم و هرازچندگاهی به کتابی بربخورم که کل زندگی عاطفی من رو تحت تاثیر قرار بده. این مجموعه رو با جلد اول شروع کردم و قبل از خوندن کتاب سریالش رو دیدم و به همین خاطر مطمئنم که برای من از هر لحاظی پنج ستارهست. اصلا نمیدونم چطوره که از هر فیلم یا کتابی با وایب ایتالیا خیلی خوشم میاد و باعث میشه احساس نزدیکی زیادی بکنم با داستان. شخصیت موردعلاقهی من در این کتاب برای همیشه لیلاست. لیلا اون شخصیت قوی و متفاوتیه که زندگی خانوادگی و شرایط محیطی هیچوقت نگذاشت اونجوری که باید شکوفا بشه. بی صبرانه منتظرم جلد دوم به دستم برسه تا بتونم این مجموعه رو ادامه بدم.