یادداشت عطیه کشاورز

برنامه ‎ریزی به روش بولت ژورنال: گذشته را پیگیری کنید، به زمان حال نظم ببخشید، آینده را طراحی کنید
        اخیرا که حتی برنامه‌ریزی ابزاری شده برای شوآف و تو شبکه‌های اجتماعی متفاوت، افراد مختلفی دارن سعی می‌کنن بولت ژورنال آموزش بدن خواندن این کتاب می‌تونه یه جمع‌بندی کامل و همه‌ی اون چیزی باشه که آدم باید از این سبک از برنامه ریزی بدونه. در واقع این کتاب اصل و تمام جریان رو می‌گه و احتمالا اگر تو ذهن شما هم مثل من یه تصویر عجیبی از بولت ژورنال بوده، رفع می‌شه!

اگر بخوام در مورد این کتاب بگم.
قسمتای اولش به‌خصوص برای افرادی که با اصل مفهوم برنامه‌ریزی آشنا هستن و بهش عادت دارن هجو و حوصله‌سربره! اما در قسمت بعدی نکات خوبی رو در ارتباط با برنامه ریزی می‌گه که البته حرفای تازه‌ای نیست اما دسته بندی شده‌ست و نکاتی داره که می‌تونه برای هدفمند کردن برنامه‌ریزی کمک کننده باشه.
بخش بعدی خود بولت ژورنال و شخصی‌سازی و... رو توضیح می‌ده که برای شخص من کاربردی بود.
و بخش آخر هم یه توضیحات اجمالیه که بخشیش‌‌مفید و بخشیش برای من کاربردی نبود!
(این بخش بندی‌ها مطابق فصل بندی کتاب نیست.)

در مجموع
خوندن این کتاب برای افرادی که برنامه ریزی رو دوست دارن می‌تونه مفید باشه و افرادی که پست‌های ایستاگرامی و... سردرگمشون کرده رو می‌تونه از گیجی در بیاره.
در واقع این کتاب یک قالب شسته رفته‌ست از تمام چیزهایی که لازمه از این روش برنامه‌ریزی بدونیم و توسط مبدعش نوشته شده.
کتاب مفیدی بود پس اگه این اهداف رو دارین می‌تونه برای شما هم‌انتخاب خوبی باشه.