یادداشت ریحانه
1402/12/4
این مدل کتاب ها رو کی می خونه؟ جز این که امثال ما آدم های هم سو با نظام مخاطبش هستیم؟ به ماهایی که این چیزها رو می دونیم، این کتاب مشخص چی اضافه کرد؟ مثلا چه چیزی بیشتر از قلاده های طلا؟ و اینکه اطلاعات عمرا بذاره فردی مثل حسین با این سابقهی خانوادگی وارد کار عملیاتی بشه! کپشن نویس های اینستا, نویسنده نیستند، چرا فکر می کنن هستن؟!
1403/3/22
من قلاده های طلا رو نخوندم، با نویسنده هم آشنا نیستم ولی درمورد اینکه گفتین "مخاطب این کتابها فقط آدم های همسو با نظام هستن و این کتاب چیزی اضافه نمیکنه" حرف دارم... مخالفین نظام رو میشه چند دسته کرد. یک سری شون افراد دُگم و لجبازی هستن که اصلا گوش نمیدن چی میگی و فقط حرف خودشونو میزنن یک سریا مخالفتشون با دلیل و منطقه که با توضیح و مباحثه، بحث به یه جایی میرسه و یه نتیجه گیری هایی میشه کرد؛ این کتاب به درد دوتا دسته ی بالا نمیخوره، دسته اول که کلا تعطیل و دسته ی دوم هم باید برن سراغ کتاب های جون دار و غیررمان ولی یک سری فقط تحت تاثیر رسانه ها و جَو مخالفت میکنن، (به نظر من نوجوونا بیشتر توی این دسته قرار میگیرن) این افراد رو اگه بتونی تردید به فکرشون بندازی و یه راه مطالعه و تحقیق پیش پاشون بذاری خودشون تا تهش رو میرن... این کتاب اگه بقول شما چیز خاصی هم اضافه نکنه، مردد میکنه🙂
محمدمهدی حیدری
1402/12/13