یادداشت امید

1402/8/30

مقدمه ی هر انقلاب،وضعیتی است که در آن طاقت همه طاق شده.انقلاب علیه قدرتی ستیزه جو رخ می دهد که دیگر افسار پاره کرده.قدرت نمی تواند ملتی را تحمل کند که اعصابش را خُرد  کرده است.ملت نمی تواند حضور قدرتی را تاب بیاورد که کارش به نفرت از مردم کشیده.قدرت،همه ی اعتبارش را به باد داده و حالا دست هایش خالی است.ملت هم آخرین ذره ی بردباری اش را از کف داده و دست هایش را مشت کرده.جو اضطراب و سرکوبگری روز افزون بر همه جا حکم فرماست.کم کم از وحشت،دچار روان پریشی می شویم.رهایی نزدیک است.حسش می کنیم.

پنج ستاره زیاد نیست

1402/9/2

نوشته ت سوالی هست؟بنظرم کتاب خواندنی ای است و با وجود حجم کم ش،توانسته حرف ش را بدون کم و کاست و در قالب داستان و روایت بگه.من که از خواندن ش لذت بردم البته که با وجود ترجمه روان،نشر مالی کم کاری کرده و عکس ها را چاپ نکرده که در ترجمه  ی چاپ شده توسط انتشارات بدرقه ی جاویدان که نخواندمش،عکس ها هم چاپ شده  است.

کتاب  خوبی هست و نکات جالبی رو میگه مثل اون ماجرای کامیون ها و راننده گان کره ای
ولی چون شیوه نگارش و روایت کتاب داستانی هست شاید برای جذب مخاطب خارجی برای من یکم تازه بود و گیج کننده
  در هر صورت اگر به کتاب های تاریخ پهلوی علاقه مندی به نظرم این کتاب ها هم جالب هست و قابل اعتماد
رضا شاه و شکل گیری ایران نوین
ایران برضد شاه
و چرا شاه سرنگون شد
هوشنگ نهاوندی اخرین روزها

@omid.kateb

1402/9/2

بسیار ممنون از معرفی کتاب👍
@omid..abd

آخرش یهو خیالاتت رو قاطی ریویو کردیا؛ پاشو صبح شده :)