یادداشت Asal Afshar
1404/1/30
من نسخه صوتی این اثر گوش کردم با گویندگی آقای مهبد قناعت پیشه. فرشتگان و شیاطین اولین کتابی بود که از دن براون خوندم و به جرئت میتونم بگم که فوقالعاده بود. کرکتر ها، توصیفات، ایده، اطلاعاتی که در طول داستان از کاتولیگ، ایلومیناتی، گذشته کرکترها به ما میده، پرونده قتل و راز و رمزها و پیچیدگی ها و..... ترجمه خیلی خوب و روونی داشت تنها انتقادی که میتونم از این کتاب بکنم این بود که توصیفات زیاد بود و روند داستان کند بود، که البته سلیقه ایه که بنظرم اصلا بد نبود و کاملا به جا بود. اگه اشتباه نکنم از این کتاب یک فیلم هم ساخته شده. من فیلم رو ندیدم و شنیدم فیلم خوبیه ولی بنظر من کتاب بهتره و این که بازیگر نقش رابرت لنگدان تام هنکسه که برای من سخته که تام هنکس رو جای رابرت بزارم. من تا قبل از خوندن این کتاب به ایلومیناتی گارد داشتم و فکر میکردم الکیه و یوتیوبرا هم دارن جو میدن اما با خوندن این کتاب و اطلاعاتش فهمیدم که نه تنها ایلومیناتی وجود داشته بلکه ماجرای عجیبی هم پشتش هست، و اینکه اصلا ایلومیناتی فرقه شیطان پرستی نبوده و داستان پر رمز و رازی داره. در کل کتاب خیلی خوبی بود و به علاقه مندان ژانر جنایی پیشنهاد میکنم و اگه هم به کتاب صوتی علاقه مند هستید میتونید این اثر رو از اپلیکیشن طاقچه گوش کنید و لذت ببرید.