یادداشت محدثه حسنی
1403/10/21
سلام و نور دشمن مردم یک نمایشنامه ست پر از جملات فلسفی در اعتراض به نظام سرمایه داری و نظام لیبرال که در ظاهر آزادیخواهن و حامی برابری، ادعای روشن فکری دارند و دم از حمایت از مردم می زنند اما در عمل یک مشت منفعت طلب و حامی نظام سرمایه داری هستند که همیشه با استفاده از زبان چرب و فریبا و قدرت رسانه توانسته اند بر افکار عمومی حکومت کنند و حق و انسان حق جو را به انزوا بکشانند. جملاتی از کتاب: _ قویترین آدم توی دنیا اونیه که از همه تنهاتره. _ کاری ترین دشمنان حقیقت و آزادی میان ما، اکثریته. بله، همین اکثریت قاطع لیبرال منفور... اینه دشمنمون. _ تا وقتی لمپنیسم بر ذهن آدم حاکم باشد و برای علو طبع خودش هیچ تلاشی نکند، اوضاع به همین منوالیه که هست. _ برنامه ی حزبی گلوی حقایق زنده رو میگیره و خفه شون میکنه ** اووف فکر کنید لیبرالها از اول هم خوب شعار میدادند و خوب زبان فریب دادن عوام رو بلد بودند . عوام چه کسانی هستند؟ کسانی که مثل لیبرالها منفعت طلبند و منافع شخصیشان را بر حق و حقیقت ترجیح می دهند. آیا قشر خاصی را شامل میشوند؟ خیر میتوانند از هر قشری در جامعه باشند حتی عالمان و دانشمندان و فرهیختگان که ایرادشان بی بصیرتیست.