یادداشت فهیمه ایمانی
1402/6/3
3.2
کتاب نوجوان عاشورایی اما با زبانی کاملا متفاوت..."وسوسه های ناتمام"زبان ساده معیار دارد و اسامی متعددی در آن به کار نرفته که مخاطب را سردرگم کند.از فصل اول ، مخاطبی را که از نظر زمان قرن ها فاصله دارد خطاب قرار میدهد و با زبان خود او صحبت میکند ،از دغدغه های جوانان امروزی میگوید و قصه قرن ۶۰ هجری قمری را روایت میکند.کتاب خوش خوان و روانی ست که حتی به عنوان اولین کتاب به نوجوانی که اهل کتاب نیست هم میتوان معرفی کرد.کتاب حجم کمی دارد و از این حیث نیز مناسب نوجوان است.از آن دست کتاب هاست که به بزرگسال نیز پیشنهاد میشود.داستان تخیلی ست ولی اینکه این تخیل در مورد واقعه عاشورا ، اصلا در زمان مطالعه کتاب به مخاطب منتقل نمیشد جای تامل دارد. سالم از یاران امام حسین (ع) که شمشیرساز و شمشیرباز حرفه ای بود و در عاشورا به شهادت میرسد.داستان از زبان ایوب فرزند سالم روایت میشود که مسیر مقابل پدرش را در پیش میگیرد اسیر وسوسه های ناتمام میشود تا جایی که خود را در دوراهی عشق یا پدر قرار میدهد...روایت این وسوسه های ناتمام روایت جذابی ست از زندگی همه ماها و وسوسه هایناتمامی که در جای جای زندگی خود با آنها روبرو میشویم...این وسوسه ها آنقدر در کتاب جذاب بیان شده که مخاطب لحظه به لحظه با شخصیت اول داستان همذات پنداری میکند ،از دست او عصبانی شده و حتی اشک میریزد...تمام کتاب خط سیر مشخص دارد ولی نقطه اوج داستان و پایان بندی خوب بر جذابیت داستان افزوده.کتاب خوبیست...بخوانید و لذت ببرید ... "ایوب،پسرم.من و پدرت هم علی را دیدیم و هم معاویه را.فاصله ی این دو تن بیش از زمین و آسمان است.فرق شان فرق نور و سیاهی و ظلمت است." #فهیمه_ایمانی