یادداشت لیما هستم ولی خستم
1403/2/9
مسخره و مزخرف و غیرمفید . یعنی ندیدم یه جمله قشنگ داشته باشه این کتاب😐 فقط چرتو پرت . برای خودم متاسفم که وقتمو دادم پای این . خیلی کتابای قشنگ دیگه ای هست ولی نمیدونم چرا نشر مجازی میره چرت ترین کتاب هارو با جلد خوشگل میچپونه تو جیب مشتری . و باز هم قربانی ترند شدن کتاب . صد هزار مرتبه شکر که نخریدمش و پی دی افشو خوندم . البته با عرض احترام به طرفدار ها و مترجم و نشر عزیز🙏
1403/2/9
اهاا یه چیزی که خیلی متعجبم کرد این بود که رد پای کلمه "ابراز محبت" و امثال این کلمه توی این کتاب نبود و از کلمه بوسه استفاده شده بود!!!! و یه سری جزئیات بوسه هم نوشته بودن! این یعنی پیشترفت؟چجوری مجوز دادن بهش؟پشماممم
1403/5/28
خوب اولا شما چندتا رمان مفید دیدید تاحالا درسته که کلا رمان خوندن هم مزایای خودش رو داره ولی این مزایا بین همه کتاب ها مشترک اند و از نظر من چیزی به اسم رمان مفید و غیر مفید نداریم. و دوما الان معیار شما برای خوب یا بد بودن کتاب جمله های قشنگه؟ یعنی میگید چندتا جمله که تا توی اینترنت سرچ کنید همه جا هست از شخصیت پردازی و فضا سازی و روند داستان مهم تره؟
1403/5/28
باز هم چون جلد اوله ممکنه برای این که مخاطب با فضا و شخصیت ها اشنا بشه نویسنده ضعیف عمل کرده و جلد بعد شایددد قوی تر باشه .
لیما هستم ولی خستم