یادداشتی یافت نشد!

undefined

1404/6/10

با احترام
        با احترام فراوان به تمامی پزشکان جنگ 🥼🩺
کتاب حال حاضر خاطرات دکتر دیوید نات، جراح تروما از سفر ها و ماموریت های بشردوستانه ای است که او را از انگلستان،سرزمین امن، به ناامن ترین نقاط جهان می کشاند تا جان ها را نجات دهند.
شاید در عمیق ترین نقطه اعماق قلبم جستجو می کنم، هدفی همچون دکتر نات را می یابم اما وابستگی ها دست و پاهایم را بسته اند و این نکته ای است که بارها دکتر نات در کتاب اشاره دارد!
شاید بگین بابا نهایت رفته آفریقایی،جایی؛ انقدر گنده کردن نداره که!
اما نه، دکتر نات در دوران داعش دو بار در سال های ۲۰۱۳،۲۰۱۴ در سوریه،حلب بوده؛ در غزه حضور داشته و حتی در دوران طالبان در افغانستان حضور داشته!
پس هرگز به خودتون اجازه ندید کلامی بر علیه این پزشک مسئول،دلسوز جاری کنید! ببخشید که رک میگم ولی شما هم بعد خواندن کتاب همینقدر رک خواهید بود؛ چرا که به عنوان یک غربی در شرایطی در سوریه حضور داشت که خطرناک ترین شرایط بوده ![دنبال دزدیدن،گروگان گرفتن و شکنجه او بودن!]
وقتی فصل به فصل همراه دکتر نات بودم به عنوان عضوی از کادر درمان متوجه درماندگی و تلاش های بی وقفه او برای نجات جان بیماران بودم؛ درماندگی از نبود امکانات و نبود متخصص و...
جنگ چهره ای بسیار زشت دارد که شاید بتوان گفت کادر درمان بیشتر از بقیه این چهره زشت را می‌بینند! و نباید فروبپاشنند!اما یه زمان هایی نمیشه،درست زمانی که به صفحات ۲۷۴ و ۲۷۵ رسیدم،منم همراه با دکتر نات شکستم! از این زشتی ها، از این جنگ ها که کودکان بی گناه قربانیان بی شمار آن هستند!
امید، واژه ای غریب در آن زمان و مکان می باشد؛ اما واژه ای نجات دهنده تر از امید نیست؛ امید زمانی جوانه می زند که جان مارام،هالا و بقیه ی دختران نجات می یابد و یک پزشک خروج بیمار را روی دو پای خود،شاد و خندان می بیند؛بله، امید سوخت موتور پزشکان جنگ است؛ ادامه دهنده ی تلاش آن ها‌.
دکتر نات بنیاد و خیریه ای به نام دیوید نات دارد، سال هاست که آموزش جراحی های تروما و شرایط دشوار می دهد و با وجود ازدواج و داشتن دو فرزند همچنان ماموریت های بشردوستانه را می رود و به نظر من باید لقب حکیم را بگیرد!
این کتاب قطعا و صد درصد برای مطالعه پیشنهاد می کنم!
فقط در صورت داشتن روحیه ی به شدت لطیف سراغش نرید!
⚘️⚘️⚘️به احترام و به یاد تمامی کادر درمان داوطلب و بومی نواحی جنگ، شورش،درگیری که شجاعانه و دلسوزانه مبارزه کردند⚘️⚘️⚘️

undefined

چقدر ما مردم به همچین دکترهای دلسوزی نیازمندیم