یادداشت باران نخستین

یافتن کتابی ذیل موضوعات علوم انسانی، در سطحی نه چندان مبتدی و نه چندان تخصصی، یکی از دغدغه‌های مهمِ خوانندگان کتاب است‌. کتابی که با حجم مطالعات "متوسط" پیشین ما سازگار باشد؛ چراکه بیشتر کتاب‌های این حوزه یا بسیار مبتدی هستند که به کارمان نمی‌آیند یا آن چنان تخصصی که برایمان قابل درک نیستند. به نظر من این کتاب توانسته به این دغدغه پاسخی مناسب دهد.
نویسنده‌ در این کتاب، توانسته تاریخ مختصر فلسفه‌ی غرب را که به نظر من لازمه‌ی شناخت نظریات حوزه‌های دیگر علوم انسانی و یا حتی علوم تجربی است، به شیوه‌ای بیان کند که دیدی جامع همراه با جزئیات مورد نیاز خواننده را به او بدهد.
مترجم کتاب با ساده‌سازی مطالب برای مخاطب ایرانی و بدون کاستن از ارزش علمی آن، دست به انتقال مباحث زده است.
خواندن این کتاب، به علاقه‌مندان حوزه‌ی علوم انسانی و به خصوص منطق و فلسفه، دانش‌آموزانِ این رشته و حتی دانشجویانِ رشته‌های مرتبط با علوم انسانی (در صورتی که واحدهای فلسفی را نگذرانده یا نیاز به منبعی تکمیلی دارند) پیشنهاد می‌شود‌.

پ.ن : پیشنهاد من این است که کتاب به صورت پیوسته خوانده نشود چراکه باعث می‌شود مطالب در ذهن خواننده مخدوش شوند. بهتر است که به کتاب با دید کتاب مرجع یا کتاب همراهی‌کننده‌ی مطالعاتِ این حوزه، نگاه شود تا بهترین بهره از آن برده شود.