یادداشت sheida

sheida

sheida

بازی‌های میراث (The Inheritance Games) اولین جلد از مجموعه‌ای معمایی و مهیج اثر جنیفر لین بارنز است که ترکیبی از راز، توطئه، رقابت و هوش را در خود دارد. این کتاب را می‌توان ترکیبی از چاقوکشی (Knives Out) و یک‌ نفر از ما دروغ می‌گوید (One of Us is Lying) دانست که با داستانی پر از پیچش‌های غیرمنتظره، خواننده را تا آخرین صفحه میخکوب می‌کند.

خلاصه داستان:

ایوری گریمز، یک دختر دبیرستانی معمولی، ناگهان متوجه می‌شود که توبیاس هاوثورن، میلیاردر معروف، تمام ثروتش را برای او به ارث گذاشته است! اما او هیچ شناختی از این مرد نداشته و نمی‌داند چرا باید چنین ثروتی به او برسد. تنها شرط دریافت ارثیه این است که یک سال در عمارت باشکوه هاوثورن زندگی کند، جایی که وارثان واقعی توبیاس، یعنی نوه‌هایش، گرايسون، جیمسون، زاندر و نش، از این اتفاق شوکه شده‌اند و بعضی از آن‌ها به شدت نسبت به ایوری مشکوک‌اند.

اما چیزی که این ماجرا را جذاب‌تر می‌کند این است که توبیاس هاوثورن عاشق بازی‌های فکری و معماها بود و به نظر می‌رسد این ارثیه هم بخشی از یک بازی بزرگ‌تر است. ایوری باید با حل معماها و رازهای گذشته، دلیل این انتخاب عجیب را کشف کند—در حالی که در این عمارت پر رمز و راز، هر قدمش ممکن است به خطری جدی تبدیل شود.

چرا باید این کتاب را بخوانید؟

✔ معمایی و پر از رمز و راز – اگر عاشق داستان‌هایی هستید که پر از پیچش‌های غیرمنتظره‌اند، این کتاب انتخاب فوق‌العاده‌ای است.
✔ شخصیت‌های کاریزماتیک و پیچیده – هر یک از برادران هاوثورن شخصیتی خاص و متفاوت دارند که داستان را جذاب‌تر می‌کند.
✔ روایت سریع و هیجان‌انگیز – سبک نوشتار کتاب طوری است که نمی‌توان آن را کنار گذاشت.
✔ شباهت به فیلم‌ها و سریال‌های پرطرفدار – اگر از فیلم‌هایی مثل Knives Out لذت برده‌اید، احتمالاً این کتاب هم شما را جذب می‌کند.

بازی‌های میراث نه‌تنها یک داستان سرگرم‌کننده است، بلکه پر از روابط پیچیده، معماهای غیرمنتظره و لحظات هیجان‌انگیز است که آن را به یکی از محبوب‌ترین کتاب‌های معمایی سال‌های اخیر تبدیل کرده است.