یادداشت Daydreamer

Daydreamer

1403/8/20

اعمال انسانی
این کتاب ر
        این کتاب رو صرفا چون نویسنده اش برنده جایزه نوبل شده کنجکاو شدم که مطالعه اش کنم و کتاب واقعا قوی و تاثیر گذار بود.
رمان اعمال انسانی که روایت کننده یکی از قیام های نسبتا فراموش شده و نچندان معروف در جهان که در کشور کره جنوبی رخ داده است که واقعا عمق فاجعه این قیام سرکوب شده با خوندن کتاب مشخص میشه
کتاب در توصیف مکان ها،رویداد،و کاراکتر ها ظرافت خاصی به خرج داده و با استفاده از مهارت رمان نویسی تونسته این رویداد رو به خوبی توضیح بده و به خاطر همین کتاب برای سنین کم یا افراد دارای روحیه حساس شاید مناسب نباشه.
از مواردی که از این کتاب دوست داشتم ارتباط داشتن فصل ها و یا به معنای دیگه داستان ها و کاراکتر ها باهم بود که همین باعث میشد خودتون ناخواسته به فصل های قبل رجوع کنین تا این ارتباط هارو برای ذهنتون تثبیت کنین و بتونین اطلاعاتتون رو تکمیل کنید
از مواردی که کتاب رو جذاب میکرد فصل اخر توضیحات نویسنده بود که نشون میداد چیشد این کتاب رو نوشته و این روند داستانی که خوندید چجوری نویسنده بهش پرداخته و خود این فصل عمق فاجعه رو زیاد میکرد چون جاهایی که فکر میکردی مربوط به داستانه درواقع کاملا واقعیت بوده و تو داشتی این رویداد های واقعی رو در قالب یک رمان رئال-درام مطالعه میکردی
درکل تنها ایرادی که میشد از کتاب گرفت پیچیدگی و نامفهومی فصل های اول بود که به خاطر سبک نوشتاری نویسنده و موضوع انتخاب شده طبیعیه و با کمی پیش رفتن داستان دیگه به این مشکل برنمیخورین و روند داستان به خوبی براتون روایت میشه.