یادداشت فاطمه رجائی

تا ساحل آرامش ...☁️♡✨ این مجموعه شامل چهار کتاب است: فانوس دانایی؛ شناخت های لازم در زندگی مشترک قایق مهربانی؛ بایدهای زندگی مشترک 1 بادبان مدارا؛ بایدهای زندگی مشترک 2 گرداب دروغ؛ نبایدهای زندگی مشترک این کتاب، جلد سوم این مجموعه است. من کتابهای قبلی را نخواندهام. توی پاتوق کتاب، بین قفسهها پرسه میزدم و عنوان کتابها را نگاه میکردم. بین کتابها به این مجموعه برخوردم. هر کدام از جلدها را برداشتم و فهرستشان را بررسی کردم. بین آنها موضوعات این جلد بیشتر برایم جالب و مناسب بود. این کتاب و کتابی دیگر از آقای عباسی ولدی خرید آن روز من بود. به نظر خیلی عجیب میآید اگر دست خالی از آنجا بیرون بیایم.^^🩵 کتاب جذاب، مفید و خوبی است. متن روان و جذابی دارد. براساس آیات و روایات است و این روایات در پانویس آورده شده است. نصف جذابیت کتاب برای من بخاطر پانویسها بود. در آخر هر فصل پرسشهایی وجود دارد که به آنها پاسخ داده میشود. کتاب صفحهآرایی خوبی دارد ولی بخشهای خالی آن زیاد است. از آنجایی که عادت سازی و پرداختن به مواردی که در کتاب گفته میشود، زمان بر است. این کتاب جز دستهایست که باید درکتابخانهمان داشته باشیم و چند وقت یکبار به سراغش برویم و تلنگری به خودمان بزنیم. 📖موضوعاتی که این کتاب بررسی میکند: 〰️صحبت و گفتوگوی زوج درمورد چه مواردی باشه؟ درمورد چه مواردی نباشه؟ موانع گفتوگو چه چیزهایی هست؟ چه قوانینی را برای صحبت، رعایت کنیم؟ 〰️شاد بودن فضای خانه چه عواملی فضای خانه را شادتر میکند؟ 🌱️«امام صادق(ع) فرمود: هیچ بندهای خشم خود را فرو نمیخورد، مگر آنکه خداوند، عزت او را در دنیا و آخرت، افزون کند.» 〰️عذرخواهی و پذیرش عذر 🌱️« رسول خدا(ص) فرمود: ای علی! کسی که پوزش کسی را که عذرخواهی میکند، نپذیرد، چه آن فرد دروغ بگوید، چه راست، به شفاعت من نخواهد رسید.» «امیرالمومنین علی(ع) فرمود: کسی که به جهت گناه،کسی را سرزنش کند، گذشت نکرده است.» 〰️مدارا در زندگی 🌱« امام صادق(ع) فرمود: اگر میخواهی که مورد احترام باشی، نرمخویانه برخورد کن و اگر میخواهی مورد اهانت واقع شوی، با خشونت رفتار کن.» 〰️برنامه ریزی برای زندگی مشترک 🌱️«امیرالمومنین علی(ع) فرمود: کار کمی که مداوم باشد، از کار بسیار ملالآور، امیدبخشتر است.» 〰️نظافت لباس و تن پنج تیر ۱۴۰۴/ چهارمین یادداشت تابستان