یادداشت N_gh

N_gh

1403/7/28

جزء از کل
کتاب رو بع
        کتاب رو بعد از یک ماه تموم کردم .
کتاب خوبی بود و پر از صحنه های جالب و یک هویی بود که یک دفعه ای بر خلاف ظاهر آرام متن مو بر تنت راست میکرد . این شگردش رو دوست داشتم . بعضی از کتاب ها کلی اون صحنه ی یک دفعه ای رو که می‌خوان تو داستان بیارن  و باعث تعجب خواننده بشه رو کش میدن و از جذابیت اون و یک دفعه ای بودنش کم میکنن ولی این کتاب اصلا این طوری نبود .
یکی دیگه از نکات مثبتش بحث از روان شناسی و فلسفه در قالب داستان و رمان بود که خیلی مطالعه تو این حوزه ها رو جذاب تر می‌کنه .
اینم یکی از نکات کتاب بود که می‌گفت انسان ها نباید تفکرات عامی رو دنبال کنند و نباید سعی کنند دنباله رو دیگران باشن بدون ذره ای فکر . باید خودشون آگاهانه راهشون رو انتخاب کنن .
ولی از نکات منفی بخوام بگم پر بود از مبانی فلسفه غرب بحث  خدا انکاری که خیلی زیاد توش بود و آخرش هم همین دیدگاه تایید شد و بحث های دیگه ای که اگه با فلسفه غرب آشنا باشین کاملا متوجهش میشین . به نظرم نباید بدون مبانی سراغ این تفکرات و کتاب ها رفت  . ممکنه بدون آگاهی و انتخاب این تفکرات رو باور کنیم .
خیلی سعی کردم که رابطه عنوان کتاب یعنی جزء از کل رو با کتاب متوجه بشم . و یک جایی از داستان فهمیدیم که می‌گفت همه ما آدما ها یک جزئی از یک کل بزرگتر به نام بشریت هستیم .
اول داستان در انزوا بودن تاکید میشد ولی آخر داستان کاملا انکار شد . و ارتباط با جامعه تایید شد .
در کل کتاب رو واقعا پیشنهاد میکنم برای اینکه بیشتر با جوامع غربی آشنا بشیم و بتونیم با یک داستان جذاب و باحال مدتی زندگی کنیم .