یادداشت بانوی پنهان
1402/8/26
بسم الله 🍃 من همیشه عاشق سفر بودم؛ نه در حد نشستن تو یه وسیله نقلیه و رسیدن به جایی و اسکان در هتلی، و بعد هم بازگشت، بدون اینکه توی چالش خاصی بیفتم و یا فقط چند جایی رو ببینم و طبق ساعات از پیش تعیین شده عمل کنم؛ سفری رو دوست دارم که پیش بینی نشده باشه، یا حداقل پر از چیزهای جدید باشه. یا بهتره بگم فرصت تماشا و تفکر داشته باشه! و اولین جمله ای از این کتاب که جذبم کرد این بود: "از آن هایی هستم که بین سفر رفتن و خواندن کتابی درباره ی سفر، قطعا اولی را انتخاب میکنند" 🍃🍃🍃🍃 اگر بخوام از دیدگاه خودم، بعنوان کسی که چند جلدی کتاب خونده، درباره ی این کتاب بنویسم، باید بگم: شاید نثرش برای برخی ها که دنبال یک اثر ادبی خاص هستن، کمی کسل کننده باشه، بالاخره شرح روزانه ی مسافرت یک فرده که با حس خودش اونو نوشته. اما باید بگم منو واقعا جذب کرده! نگرش این کتاب، به واقعیت های یک کشوری مثل ژاپن، حقیقتا همون نگرشیه که خودم هم دنبالش هستم. یک نگرش عمیق، واقع گرایانه، و البته جزئی نگر! بعد از چند صد ساعت سریال دیدن و بررسی ویدیو های یوتیوب گردشگر های مختلف، و کمی مطالعه و تحقیق، اونهم اکثرش درباره ی شرق، باید بگم این کتاب ذهنم و حقیقتا جمع کرده و یه نظم خوبی به افکار و نگرشم داده، نزدیک به همون چیزی که میخواستم! و شاید اگر روزی تونستم سفری داشته باشم، با همین دیدگاه، کتابی از چیزهایی که دیدم بنویسم... قالب کتاب، یک سفرنامه ی معمولیه، اما در باطن به چیزهایی پرداخته که واقعا تکون دهنده ست و باید بگم نویسنده، خیلی خوب، گریزی به مطالب کتب قبلیش زده. نمیدونم افراد دیگه ای که میخوننش چه حسی خواهند داشت، اما برای من جزء به جزء این کتاب مهم بوده و با دقت هرچه تمام تر خوندمش، حسش کردم، و روش فکر کردم. اون صفحه ای که زیرش یادداشتی نوشتم، اوج این کتاب بود برام، چرا که به چیزهایی پرداخت که از چند سال قبل، مهمترین دغدغه ی من شده، و حتی رشته تحصیلی و شغل آینده مو هم بر این اساس برنامه ریزی کردم! و خوندن دوباره ی مطالبی در این باب، هم بهمم ریخت کمی، و هم انگیزه ی مجددی به جانم تزریق کرد. در کل باید بگم، واقعا کتاب خوبیه! و با توجه به موضوعش، کاش هر ایرانی ای یکبار این کتاب رو مطالعه کنه! 🍃🍃🍃🍃 با تشکر از نویسنده، بابت امضای تک به تک کتاب ها، این اشتباهی که صورت گرفته و این کتاب به اسم فرد دیگه ای خریداری شده(چون نمیدونستم که به اسم افراد امضا میشه) هم خاطره ی جالبی شده برام😅 ممنون از کسی که برای روز تولدم، این کتاب رو طبق علاقه م برام خریده.