یادداشت دختر پیپ و راوی
1403/7/15
3.9
سلام. امیدوارم کسی صدایم را بشنود. خلاصه کتاب: فرانسیس همیشه مثل یک ماشین فقط درس میخوانده و تنها یک هدف در ذهن داشته است: ورود به دانشگاهی برتر. هیچچیز نمیتواند جلوی او را بگیرد، نه دوستان، نه رازی سر به مُهر و نه حتی خودِ واقعی و بینقاب او؛ اما زمانی که فرانسیس با آلد آشنا میشود، چشمانش رو به دید جدیدی از دنیا باز میشود. آلد، فرانسیسِ واقعی را از بند رها میکند و این دختر برای اولین بار میتواند طعم شیرین دوستی حقیقی را بچشد و از خودش بودن نترسد. نظر شخصی: این کتاب رو به شخصه برای نوجوانان پیشنهاد میکنم. کتابی که شاید در نگاه اول بگید چی میخواد بهم بگه یاد بده؟ این کتاب دربارهی دوستی آلد و فرانسیسه در مورد کاریس، دانیل، رین در مورد فرانسیس که فقط با این فکر زندگی میکرد: باید درس بخونم و برم کمبریج ! اما چه اتفاقی برات میوفته وقتی بفهمی راه رو اشتباه رفتی؟ فقط خواستی بهترین باشی و به علاقه و هدف واقعیت توجه نکردی؟ این کتاب در مورد علاقههای واقعی ماست در مورد دوستی، قهر و آشتی. فضای کتاب بسیار قشنگه و شما رو جذب میکنه تا خوندن رو ادامه بدید و یه پایان فوقالعاده داره. برای خوندن توی پاییز خیلی انتخاب عالیه. شخصیتها بسیار متفاوت و جالب بودن خاص و دوست داشتنی، هر کدوم با علاقهمندی خاص خودشون که به خوبی تفاوت بین آدمها رو نشون میداد. نکته ! این کتاب کاپلهای همجنسگرایی داره اما توی متن کتاب زیاد بهش اشاره نشده و سانسور داره اما وقتی بخونید میتونید متوجه بشید.