یادداشت آزفنداک

📌عنوان کتاب: قوانین چارتین
📌نویسنده: عمرو عبدالحمید
📌ناشر : نیماژ

🌱«اگر در دنیایی زندگی کنید که قوانین آن به طور کامل ناشناخته باشند و هر تصمیم به شما بتواند سرنوشتتان را تغییر دهد چگونه حقیقت را کشف می‌کنید؟»

داستان درباره پزشکی به نام فاضل است که برای کار به سرزمینی بدوی و دورافتاده به نام چارتین می‌رود. او با دختری به نام دیما آشنا می‌شود که باردار است و معتقد است جنینش مرده نیست، بلکه هنوز روح نگرفته است. دیما برای زنده کردن جنینش باید به چارتین برود و روح یک اعدامی را در جسم جنین حلول دهد.

🟢نقاط مثبت:
- شاهد روایت چند لایه هستیم ، بدین صورت که از زاویه دید و زبان هر یک از شخصیت ها در فصل های مختلف صحبت میشد و این امر باعث درک بهتر فضای داستان شد.
- فضاسازی و شخصیت ها عالی بود. در ساخت دنیایی متفاوت موفق بود و این احساس به قدری عمیق هست که مخاطب حس می‌کنه در چنین دنیایی پا به پای اتفاقات زندگی می‌کنه.
- ترجمه روان و خوبی داره و این باعث ارتباط گیری بهتر مخاطب میشه.
- داستان در لایه های مختلف نوشته شده است. چیزی که عجیب ترش میکنه اینه که مفاهیمی همچون عشق ، آزادی ، عدالت ، تفاوت طبقاتی با هم در آمیخته شده اند و هر یک از لایه ها را به بهترین شکل تکمیل می‌کنند. هر چه در داستان عمیق تر بنگری ، بهتر درک می‌کنی!

🔴نقاط منفی :
- من به شخصه قسمتی که مجراهای میان کوه ها رو توضیح میداد اصلاً نفهمیدم چی به چیه! این قسمت خودش باعث یه ابهامی گوشه ذهن منه.

✨#مقداریـحرف : ( حاوی مقداری اسپویل)

داستان در ژانر رئالیسم جادویی و فانتزی قرار دارد . حقیقتا باید اعتراف کنم وقتی همه اسیر شده بودن چقدر بغض کرده بودم ، چرا ؟ چون کمتر از ۱۰۰ صفحه تا پایان سه گانه باقی مانده بود و غیرقابل تصور بود که اون فضا پتانسیل یک بازگشت داشته باشه...
هرچی ریان توضیح میداد اون مجراها چطور هستند من بیشتر نمی‌فهمیدم.😂😭

امتیاز من به کتاب :