یادداشت عمو حسام

عشق‌بازی م
        عشق‌بازی ما با این کتاب هم تموم شد. کتابی که از یه دوست دانشجومعلمِ باحال هدیه گرفتمش.
کتاب در وهله اول به مسئله شهادت و جهاد اکبر در میدان عمل می‌پردازه و با اندیشه‌های امام راحل و امام خامنه‌ای به شرح و تببین این می‌پردازه که چه شد که سلیمانی، سلیمانی شد! و اساساً این تفکر غلطی که ما در اثر این پیدا کردیم که شهادت مقصد هست رو با اندیشه‌های دینیِ اصیل زیرسوال می‌بره و به این می‌پردازه که دقیقاً باید دنبال چه چیزی باشیم!
در مقام دوم داستان‌های کوتاه و بخشی از وصیت‌نامه بعضی شهدای شاخص و نام‌آشنای ایران در کتاب میاره که با خوندنشون مسئله‌ی اول کتاب براتون کاملاً در ذهنتون تببین میشه و با شخصیت‌های محبوب و کتاب‌هایی که در وصفشون نوشته شده آشنا می‌شید.

پیشنهاد می‌کنم این کتاب رو از انتشارات برترین آرزو اصلاً از دست ندین و حتماً جزو مطالعات‌تون قرارش بدید!

عطا لطفیان

عطا لطفیان

این کتاب یه نکته جالب برام داشت اونم اینکه تو بخش اول کتاب نگاهی که به مقوله شهادت داره خیلی نگاه جدیدی هست جاهای مختلف  دیدیم و  ذهنیتی که برامون ایجاد شده اینه که شهادت  هیچ قید و شرطی نداره و هر کس هر جا با هر سبقه ای وقتی شهید شد قطعا دچار رستگاری معنوی میشه .با درست یا غلط بودنش به طور کلی کاری ندارم اما می‌خوام بگم این ذهنیت «همیشه» درست نیست و بعد از خواندن بخش اول کتاب به راحتی میتونید نتیجه بگیرید که شهادت صرف نباید هدف زند گیمون باشه بلکه این خودسازی هستش که شایستگی هدف بودن رو داره و آخر مسیر خودسازی انشا الله به شهادت ختم میشه ...