یادداشت عارفه جلیلوند

کهکشان ها فاصله از متن امثال «دوکبوتر دو پنجره یک پرواز» تا «از کرامات شیخ ما»
از کجا این همه تغییر در ایدئولوژی.

سلام علیکم و رحمة الله.
حالا چرا یک ستاره؟!
انقد بد بود یعنی؟

سلام علیکم و رحمته الله.
جناب آقای واحدی خدمت شما عارضم که یک ستاره نیست و نصف ستاره است.
و سلیقه من به هرحال پذیرای تغییرات در این طیف وسیع نیستـ. شاید جناب شما این موضوعات رو بپسندید، اما ذائقه بنده نیست.
بارك الله فيكم .

خیلی ممنون‌ام‌. اون‌که بله... این‌که کتاب در سلیقه‌ی شما هست یا نیست مطرح نبود برام، پرسش‌‌م‌ از این‌رو بود که این‌طور برداشت کردم که شما بر آثار آقای شجاعی اشراف دارید و تحولی در ایشون احساس کردید. می‌خواستم تحلیل یا دلایل‌تان برای اون نظر رو بدونم. اگر در این مورد توضیحی دارید خوش‌حال می‌شم بشنوم. نظرتان قطعاً محترم و ارزش‌منده 🙏🏻
@Arefeh.jv

برادر محترم اگر متن رو دقیق میخوندید توضیح داده بودم که تغییر در این «طیف»رو نمیپسندم.من تمامی کتاب های ایشون رو خوندم حتی تمام جلد های مجموعه داستان های دهه شصت .
تو یکی از داستان ها مجموعه «دو کبوتر دو پنجره یک پرواز»، ایشون لباس سپاه رو تقدس میکنن. این که چی میشه که یک نویسنده از اون متن و یا از متن کتاب« پدر عشق و پسر» یا متن فاخر «کمی دیرتر» و اون تلنگر های عجیب و زیبا یکدفعه میرسن به این کتاب که به عقیده من تقلیدی از جوک های مزخرف اینستاگرامی هست و یا متن کم مایه و تقلیدی «طرح صیانت» از پنیر میرسن رو من نمیپسندم و در شأن ایشون نمیدونم.
من ایشون رو دوست دارم که بهشون انتقادی دارم حتی اگر هیچ وقت اون رو نبینن.
الان به نظر شما ایشون توی اثر جدیدشون و اون تهمتی که به آیت الله رئیسی مبنی بر شش کلاسه بودن زدن، کار درستی کردن؟
این میزان تغییر به ظن شما برای شخص ایشون پسندیده است؟
@sajjad_vahedi_khorasani