یادداشت خدای خورشید
1404/1/29
🔺شما به دنیای بی ابد تناسخ پیدا کرده اید!🔺 دنیایی که مردم از عمر، به عنوان وسیله خرید استفاده میکنن. با استخراج زمان از خون خود، آن را به سکه تبدیل کنید تا بتوانید چیزهایی را که نیاز دارید بخرید. در این جامعه نابرابر، ثروتمندان عمر طولانیتری دارند، در حالی که فقرا برای زنده ماندن، زمان زندگی خود را میفروشند. شما به همراه جولز امبر، دختر جوانی که با پدرش در فقر زندگی میکند همرا میشوید. برای کمک به پدر بیمار جولز، تصمیم میگیرید به عنوان خدمتکار به عمارت «بیابد» بازگردید؛ جایی که در کودکی از آن گریخته بودید. اما بازگشت به این مکان، شما را درگیر رازهایی میکند که میتواند سرنوشت تمام سرزمین را تغییر دهد. 📄پنجره وضعیت شما:📄 🔍نام: (نام خود را وارد کنید) 🔍سن: (سن خود را وارد کنید) 🔍عمر: نامشخص 🔍زمان باقی مانده: نامشخص 🔴❗خطای سیستم❗🔴 از ملکه دور بمانید، وگرنه خواهید مرد ⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳⌛⌛⌛⌛⌛⌛⌛⌛ زمان شما به پایان رسیده است... 🕗 🕘 🕙 🕚 🕛 کتاب واقعا جذابی بود. از همون صفحه اول شما رو غرق در دنیای خودش میکنه. داستانش خیلی شبیه فیلم In time هست. اگه این فیلم رو دوست داشتین حتما این کتاب رو هم بخونید. داستان با ریتمی مناسب پیش میره و بهتدریج رازها و پیچشهای داستانی آشکار میشه🪶 البته جا داره که بگم بعضی از عناصر اسطورهای داستان، مثل «کیمیاگر» و «ساحره» به طور کامل توضیحی درموردشون داده نشده بود و گیج کننده بود. و توصیفات توی برخی از قسمتا یه خورده ضعیف بود. در کل، این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم اگرچه به شخصیتپردازی و عناصر داستانی میتونست بهتر پرداخته بشه، اما کتاب همچنان ارزش خواندن داره و میتونه برای کسایی که به داستان های فانتزی و معمایی علاقه دارن جذاب باشه.🌼 ممنون که تا اینجا خوندی🐍 🕐بیایید امیدوار باشیم روزهای باقی مانده عمرمان، اگرچه به تعداد شن های ساحل باشد یا به تعداد دانه های سیب، با لبخند، معنا و حضور کسانی که دوستشان داریم، سپری شود...🕛⏳⌛
1404/1/29
من اون فیلم رو دیدم in time و وقتی داشتم یادداشت رو میخونم گفتم وای چقدر شبی اون فیلمه هست چه کتاب خفتی به نظر میاد خیلی خوب معرفیش رو نوشتی پدر (از پدرم تعریف نکنم دیگه چیکار کنم💅)
خوشحالم بلاخره یه یادداشت ازش میبینم^^✨️✨️ با چیزایی که گفتی موافقم ولی هنوزم دوستش داشتم- آم... جلد دوم رو خوندی؟ تو جلد دوم بیشتر تمرکز میره روی کیمیاگر و ساحره و روابطشون. ولی آره بازم یه سری سوالا بیجواب میمونه
ممنونم🌼🥰 نه متاسفانه هنوز جلد دوم رو نخوندم به نظرم بعضی از قسمتای کتاب یه خورده گیج کننده بود حداقل امیدوارم به سوالی که از اون بخشای مبهمش توی ذهنم ایجاد شده جواب داده بشه🥲
خدای خورشید