یادداشت محدثه حسنی

سلام و نور
آن شرلی برای من نمود یک آدم صادق، صاف، عاشق، نسبتا برونگرا و مهربونه کسی که خودش رو از نزدکانش و از هر کسی که وارد زندگیش میشه دریغ نمیکنه و چقدر خوب که ادمهاییم که کنارش قرار میگیرن یا مثل خودشن یا مثل خودش میشن لذا تاثیر گذار بودن رو هم باید به شخصیتش اضافه کرد.
در این کتاب شاهد سالهای آغازین زندگی آنی و گیلبرتی هستیم که قبل از ازدواج مدت طولانیی رو با هم گذروندن ، همدیگه رو خوب می‌شناسن و همدیگه رو همینطور که هستند پذیرفتند لذا زندگی نسبتا آرومی رو کنار هم دارند و کمتر دچار اختلاف عقیده و نظر و دیدگاهن.اما زندگی برای اینگونه زوجها هم اتفاقات شیرین و تلخ و گاه تعجب برانگیز و گاهی هم هیجان انگیر در چنته داره قطعا.
خوندنش خالی از لطف نیست

19 ساعت پیش

و چقدر بد که این خوب بودنی که رو بقیه تاثیر می‌ذاره فقط توی دنیا فیلم و کتاباس و کم توی دنیای واقعی وجود داره :)

محدثه حسنی

محدثه حسنی

1 ساعت پیش

اوهوم
شاید یکی از علتایی که تاثیر گذاریمون رو کم میکنه مصمم نبودن رو اصول درست اخلاقیه . یه جاهایی از مهربون بودن خسته میشیم، از گذشت داشتن و خب اونجاهایی که خسته میشیم خودمونو میکشیم کنار . در صرتی که تو کتاب ان شرلی با اینکه بعضی جاها واقعا دلش از نگاهها و رفتار لسلی میشکست ولی نکشید کنار ، حتی خودشو کم رنگ نکرد. شاید یکی دیگه از علتان این باشه  که حد و مرز رو نگه نمیداریم. نمیدونیم کجا باید باشیم کجا نباید باشیم، چقدر باشیم .مثلا یک جا آن‌شرلی اومد و دید لسلی تنهاست و داره گریه میکنه . احساس کرد حضورش اون موقع کنار لسلی درست نیست الان باید لسلی رو تنها بذاره . و بازم مثالهای دیگه ای هست
به نظرم توجه به جزییات خیلی وقتها کمک کنندست و مهمه

1 ساعت پیش