یادداشت yalda
1404/5/16
این کتاب برای من جالب بود. نمیتونم بگم یه داستان متفاوت و مهیج بود چون کمی کلیشه توی خودش داشت. ایده متفاوتی نیست و از این ژانر و اینجور چیزا زیاد پیدا میشه. روند ابتدای داستان کمی کند بود اما داستان کم کم میوفته رو دور تند. البته که بخش هایی از داستان به شدت حساس بود و نمیشد خوندنو ول کرد و بخش های دیگه ای حوصله ادم سر میره. و اما از شخصیت اصلی و رفیق صمیمیش. من به معنای واقعی کلمه داشتم با این دوتا زجر میکشیدم. یعنی کم مونده بود از حرص و عصبانیت موهای سرمو بکنم😭😂 نورا ابتدای داستان بد نبود اما بعدش حرکات و افکارش واقعا حرص درار بودن و هر یک خطی که میخوندم فقط میگفتم نورای احمق. حتی نمیدونست با خودش چند چنده. و از طرف دیگه هم وی که از همون ابتدای داستان ازش زیاد خوشم نیومد. چون رفتار غیر عقلانی و مسخره ای نشون میداد. نظر کلیم اینه که برام جالب و حتی دوست داشتنی بود. مرموز بودن شخصیت پچ منو وادار میکرد هی بیشتر بخونم تا بفهمم پچ دقیقا چیکار کرده.(البته جدا از اینکه معلوم بود یه موجودی غیر انسانه چون قبل شروع داستان مشخص بود.) و ارتباط بین پچ و نورا برام قشنگ و دوست داشتنی بود. و یکسری سوال بی جواب واسم باقی موند و یکی از رو مخ ترین چیزها، سوالای بی پاسخِ توی کتاب هاست. و خب کتاب محشر و بی نظیری نبود و نمیتونم بگم همه از این کتاب خوششون میاد چون واقعا اینطور نیست. حس میکنم بیشتر برای رده سنی نوجوانان و جوانان جالب باشه و تعداد کمی از بزرگسالا از این خوششون بیاد. واقعا سلیقه ایه.