یادداشت | هیچ |

| هیچ |

1402/8/18

روزنه هایی از عالم غیب
        بسم الله
خواندن و دانستن داستان هایی که از فراسوی عالم ماده خبر می‌دهند؛ هم جذاب است - چرا که المرء یمیل الی مثله ، ما وجودی را در درون داریم که از جنس ماده نیست لذا به غیر ماده و فرای آن نیز علاقه ای داریم مثل اینکه همه دوست داریم جادوگری از آینده ی ما خبر بدهد - و  هم موثر است چرا که اگر من بدانم که چنین عالمی فرای از مادیات وجود دارد به ایمان من افزوده می‌شود، به دقت من افزوده می‌شود، حواس خودم را جمع میکنم مبادا پایم را جای سستی بنهم ، این داستان ها هر چقدر برای ما قریب تر رخ بدهد ایمان ما بیشتر میشود ، همانند کسی که بیماری لاعلاجی(استاندار وقت مشهد) داشت و نزد حاج شیخ حسن نخودکی اصفهانی رفت ایشان با دعایی او را درمان کرد و از او خواست که یک درخواست کند تا اجابت کند شیخ هم فرمود گنبد سبز را خراب نکنید و آن استاندار گنبد سبز را تعمیر کرد و آن را در میدان قرار داد و بخاطر توسیع مسیر خرابش نکرد  و مریدی از مریدان حضرت شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی شد ، خب اگر یک چنین ماجرای برای ما رخ می‌داد چه؟ خب با مطالعه ی این ماجرا ها هم به امکان رخ دادن آن اعتقاد پیدا می‌کنیم هم به وجود عالمی ماورای محسوسات.

در کنار این مطلب حضرت آیت الله سید محسن خرازی نیز کسی است که قطعا در صحیح السند بود داستان ها دقت به خرج داده اند و با توجه به شخصیت عظیم ایشان (که خودشان صاحب نفس و اهل شهود هستند) اگر داستانی صحت نداشته حتما مورد توجه قرار می‌دادند

البته مفهوم حرف بنده این نیست برای ایجاد ایمان بدوا و در ابتدای امر این کتاب مطالعه شود چرا که کسی که حداقلی را باور نداشته باشد این داستان ها و کرامات و عجائب و غیب ها را خزعبلات و چرندیات و وهمیات میپندارد ، لذا برای ایجاد ایمان شاید مفید نباشد اما برای افزایش ایمان قطعا مفید است.

خواندش خستگی را رفع و انگیزه را احیا می‌کند
والسلام.